AcasăNewsCum s-au impacat nevestele lui Ponta si Antonescu

Cum s-au impacat nevestele lui Ponta si Antonescu

Primele doamne ale USL, Daciana Sarbu si Adina Valean ,au dat uitarii vechile dispute si s-au impacat de dragul cainilor fara stapan. Chiar daca nu au fost niciodata prietene la catarama, Daciana Sarbu si Adina Valean aveau totusi o relatie cordiala.

Daciana Sarbu si Adina Valean au facut pace de dragul cainilor comunitari

Situatia s-a schimbat imediat dupa ce Valean a devenit oficial doamna Antonescu. O spun colegii europarlamentari care s-au plans ca prima doamna a PNL a devenit inabordabila. Dincolo de barfa politica, Daciana Sarbu si Adina Valean s-au pozitionat totusi in tabere diferite in ceea ce priveste proiectul Rosia Montana. Si asta dupa ce liberala a decis sa tradeze o mai veche cauza comuna, interzicerea mineritului pe baza de cianuri, si sa faca lobby intens pentru Rosia Montana Gold Corporation

Vor inregistrarea “comunitarilor”

Valva care s-a creat in jurul eutanasierii maidanezilor iata ca le-a determinat pe cele doua eurodeputate sa puna batista pe tambal si sa lucreze din nou, ca in vremurile bune, cot la cot. Mai exact, Valean si Sarbu au inaintat Parlamentului European o declaratie scrisa privind „gestionarea populatiei canine in Uniunea Europeana” solicitand, printre altele, statelor UE sa adopte strategii corespunzatoare in acest sens.

Totodata, liberala si social-democrata solicita CE sa incurajeze statele membre sa introduca identificarea si inregistrarea obligatorie a fiecarui caine, prin sisteme compatibile la nivelul UE, pentru a evita raspandirea bolilor. Pentru a capta atentia  europarlamentarilor, Daciana Sarbu si Adina Valean au precizat in preambulul declaratiei ca “animalele sunt fiinte sensibile iar statele membre UE trebuie sa acorde intreaga atentie cerintelor referitoare la conditiile de viata ale animalelor”, mentionand si faptul ca unele dintre  tari „aplica masuri extreme impotriva animalelor fara stapan”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.081 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger