AcasăNewsCum s-a făcut remarcată o tânără prezentă la congresul extraordinar al PNL....

Cum s-a făcut remarcată o tânără prezentă la congresul extraordinar al PNL. Ținuta ei n-a fost trecută cu vederea – VIDEO

Cum s-a făcut remarcată o tânără prezentă la congresul extraordinar al PNL. Ținuta ei n-a fost trecută cu vederea - VIDEO (sursa foto: captură video Digi24)

Printre alte chestiuni, de ordin politic, discutate și constatate la recentul congres extraordinar al liberalilor, de la Parlament, eveniment al PNL-ului în urma căruia Nicolae Ciucă a devenit președintele acestui partid, s-a făcut remarcat și un aspect de ordin vestimentar.

Mai exact rochia pe care a ales să o poarte o tânără prezentă la evenimentul liberalilor din cursul zilei de duminică.

O rochie albastră, asimetrică. Și scurtă în partea stângă, după cum se poate vedea din imaginile difuzate de Digi 24. Nu au lipsit nici pantofii cu toc, cu baretă pe gleznă.

„Și-a ales o ținută în ton cu evenimentul, cu culorile partidului”

Aceasta a fost filmată mergând la brațul unui tânăr, pe holurile sediului Legislativului, la recentul congres extraordinar al PNL-ului. Întrebată de reporterul televiziunii amintite despre alegerea ținutei, tânăra a răspuns zâmbind că nu a fost o alegere dificilă.

„Nu, nu a fost dificil”, a spus tânăra, înainte de a adăuga, scurt: „M-am gândit să fie ceva mai elegant”.

Tânărul care o însoțea a făcut referire și la cromatica rochiei. „Și-a ales o ținută în ton cu evenimentul, cu culorile partidului”, a ținut să menționeze acesta.

În altă ordine de idei, vă amintim că Nicolae Ciucă a devenit, în urma congresului din 10 aprilie, noul număr 1 în cadrul PNL. A fost singurul candidat în această cursă pentru prima funcție la PNL, după ce Florin Cîțu a demisionat de la vârful partidului, zilele trecute, pe fondul nemulțumirilor interne apărute. Cîțu a fost și el prezent la congresul PNL de la Parlament.

author avatar
Andrei Coman
1.983 afisari

7 COMENTARII

  1. FELUL IN CARE TE IMBRACI TE CARACTERIZEAZA SI SPUNE TOTUL DESPRE CUM SI CE GANDESTI !!.
    CAND TE EXPUI SINGURA !-ESTI MARFA !!.
    CAND AI CAP !, AI ALTA VALOARE CARE NU SE EXPUNE !.
    IN POLITICA DE REGULA SE INTRA PENTRU CIOLAN , SI SE POARTA CA METODA SI PATUL !,ASTA PENTRU VIPURILE ZILEI .

    • are femeia cap da din ala de se beleste si mai mult de unu, nu mai fiti uraciosi ca ne fug valorile

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger