AcasăNewsCum s-a asociat „Doi s’un sfert” cu mafia calabreza!

Cum s-a asociat „Doi s’un sfert” cu mafia calabreza!

Ofiterii de informatii au participat si la retinerea in Romania a lui Cosimo Scaglione, criminal platit al N’ Draghetta

„Cotizarea” la superiori pentru a ocupa sau a ramane pe functii de conducere este o practica aproape generalizata in sistemul romanesc, dar mai ales in Ministerul de Interne. Si nu doar pompierii sau politistii se supun acestei legi nescrise, dar si ofiterii de informatii ai serviciului secret, adica tocmai cei care ar trebui sa demaste aceste grave ilegalitati.

Ofiterii de informatii au participat si la retinerea in Romania a lui Cosimo Scaglione, criminal platit al N’ Draghetta

Astfel, conform unor informatii „bomba” intrate in posesia noastra, mai multi ofiteri superiori de la unele structuri teritoriale sunt suspectati ca ar veni lunar la Bucuresti pentru a plati „amenda”, ca sa-si pastreze functiile din fruntea Serviciilor de Informatii si Protectie Interna.

Pentru ca sunt catalogati drept extrem de periculosi, membrii mafiei calabreze sunt monitorizati de cei mai buni oameni ai SRI

Bani care provin nu doar din „cotizatiile” stranse de la subordonati si din taxele de protectie impuse clanurilor interlope, dar si din asocierea cu cetateni italieni. Care sunt strict monitorizati de SRI, pentru apartenenta la temuta mafie calabreza N’ Draghetta !

Vanzare de informatii

Desi serios implicat in Armaghedon-ul DGIPI, ofiterul Dan Vasile Savin de la SIPI Neamt a fost sanctionat doar pentru ca si-a postat pe Facebook poze cu armamentul din dotare

Sefi ai structurilor teritoriale si ai Birourilor Tehnice de interceptari si flagrante sunt acuzati de catre proprii colegi de „infratire” cu clanurile interlope care fac legea in zona de nord-est a tarii. Conform unor rapoarte strict secrete intrate in posesia noastra, respectivii ofiteri superiori ar incasa taxe de protectie atat de la interlopi, pentru a impiedica anchetele celor de la combaterea criminalitatii organizate impotriva lor, dar si de la unii politisti corupti. Astfel, DGA a ratat chiar doua flagrante dupa ce membrii unei grupari infractionale formate din ofiteri de la Birourile de examinare si instructori auto au fost avertizati.

Spalare de bani

Nu  vom face publice numele celor implicati pentru a nu impiedica o ancheta paralela, mult mai serioasa, derulata de Serviciul Roman de Informatii. Care monitorizeaza atent administratorii a doua firme in care rude apropiate ale respectivilor ofiteri sunt asociate cu cetateni italieni pe care SRI ii „fileaza”, in urma colaborarii cu autoritatile italiene, pentru operatiuni de spalare de bani a mafiei calabreze N’Draghetta. Iar o parte din banii „reciclati” prin achizitii imobiliare, constructii de pensiuni sau firme de jocuri de noroc sunt folositi pentru a se plati mentinerea „partenerilor” romani pe actualele lor functii.

author avatar
Catalin Tache
2.051 afisari

1 COMENTARIU

  1. mama, ce chestie, ati rupt tot cu rapoartele voastre strict secrete de pe goagal!! aveti grija, chiar sa nu dati numele, nimeni nu trebuie sa stie ca sotia lui gelu oltean e asociata cu fostul senator italian mauruzio creuso, condamnat pt fapte de coruptie, considerat membru al mafiei. ssssstt…doar tache si alti privilegiati intunecati, cum ar fi temutii oameni cu acces la internet stiu astea. natarau mai esti, tache

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger