AcasăNewsCum s-a apărat tânărul care a pulverizat spray iritant într-un club din...

Cum s-a apărat tânărul care a pulverizat spray iritant într-un club din Bucureşti: „Efectiv m-am apărat”

club sprayCum s-a apărat tânărul care a pulverizat spray iritant într-un club din Bucureşti: "Efectiv m-am apărat"

Zeci de tineri s-au îmbulzit să iasă dintr-un club și s-au călcat în picioare sâmbătă seara, 16 aprilie, într-un club din București, unde avea loc un concert, după ce o persoană a pulverizat cu un spray iritant-lacrimogen.

La eveniment au participat inclusiv copii și adolescenți. Un tânăr a fotografiat o mulţime de pantofi, dar şi sticle sparte şi telefoane mobile împrăştiate pe jos, fotografia fiind însoţită de mesajul „Era să murim!”. Într-o altă poză apar oameni întinși pe jos.

Vinovatul spune că era în legitimă apărare

Tânărul vinovat a afirmat că a acționat în legitimă apărare. Organizatorul evenimentului, audiat și el, susține că vinovat pentru îmbulzeala din club este tânărul atacator.

Efectiv m-am apărat, nu a fost un comportament agresiv, dar să vină o ploaie de pumni peste tine, normal că m-am apărat. Am intrat pe scenă și atunci s-au repezit asupra mea.

Îmi pare rău pentru spectatori, dar eu efectiv am dat spre cel care m-a agresat, dacă gazul s-a împrăștiat pentru cei din sala pentru că era prost aerisită, îmi pare rău”, a afirmat suspectul.

Pentru gestul său, bărbatul riscă, în funcție de încadrarea juridică, o amendă sau o pedeapsă de la la 3 luni la 3 ani.

author avatar
Andrei Ștefan
401 afisari

2 COMENTARII

  1. Adica el s-a dus sa se urce pe scena (lucru interzis), cei de la paza s-au luat de el (normal), iar el a dat cu spray paralizant in spatiu inchis ceea ce a dus la busculada si la niste raniti, iar acum o face pe inocentul si pe nevinovatul. La puscarie cu el!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger