AcasăNewsCum s-a apărat Monica Macovei după accidentul cu un motociclist, fost cadru...

Cum s-a apărat Monica Macovei după accidentul cu un motociclist, fost cadru MAI

Cum s-a apărat Monica Macovei după accidentul cu un motociclist, fost cadru MAI

Fostul ministru al Justiției și fost europarlamentar Monica Macovei a suferit sâmbătă un accident de circulație în apropiere de Mangalia. Ea spune că nu a circulat pe contrasens și că motociclistul a intrat în plin în stânga mașinii sale.

„De câteva ore încerc sa obțin informații despre starea motociclistului”, a scris fostul ministru pe Facebook.

Macovei infirmă că ar fi intrat pe contrasens

Incidentul a avut loc la ieşirea din staţiunea 2 Mai, pe drumul spre Mangalia. Monica Macovei se afla la volanul mașinii, iar după ce a trecut de podul de la Șantierul naval Mangalia, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului și ar fi intrat pe contrasens, susțin surse din anchetă, preluate de Libertatea. Din sensul opus venea o motocicletă care circula regulamentar.

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier.

Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă”, spune Monica Macovei.

„Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, mai spune fostul ministru al Justiției.

Motociclistul, în stare gravă

Pompierii sosiți la fața locului au raportat inițial că victima era „inconștientă” și că în urma impactului motocicleta a luat foc. Ulterior, ISU Constanța a transmis că motociclistul este conștient, dar că are politraumatisme.

Bărbatul de 56 de ani, care potrivit primelor informații este fost cadru MAI – a lucrat în ISU – și este pensionat, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Constanța, în stare gravă.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat de 56 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

author avatar
Andrei Ștefan
903 afisari

16 COMENTARII

  1. Scorpia asta are 9 vieti ca pisica ,
    Am ratat o ocazie de a avea o zi mai buna daca o mierlea in accident

    • O bețiva turnătoare a securității bolșevice ,la fel ca mentorul ei Petrov bețivu Băsescu, catastrofile astea au ruinat țara in cei 33 de ani

    • A intrat pe contrasens. Se vad clar urmele. Daca moare ala o sa aiba de platit. Asta nu intra la bulau.

  2. Aceasta tataroaica mincinoasa este cunoscuta inca din tinerete ca mare consumatoare de alcool!
    Inainte de 1989, procuror fiind, obisnuia sa vina, beata, la volanul masinii personale la Politia TF-Gara de Nord, unde profitand de pozitia sa, ii obliga pe subofiterii gasiti de serviciu, sa-i faca plinul cu benzina, peste rand la PECO din B-dul Dinicu Golescu, aflat in apropiere. Intre timp se mai cinstea cu sefii gasiti de serviciu la TF, iar cand i se aducea autoturismul pleca, beata la volan.

  3. Pacat ca procuroarea care a scapat-o de celalalt dosar penal s-a pensionat….
    Ca la ei : vinovata e victima.

  4. Asta explica pupincurismul dintre doi tătari, Macovei și Bashescu a cărui mama era tot tataroaica. Sorosista asta a făcut mult rău tarii mai ales prin organele UE unde are puternice conexiuni sorosiste. Este încă o lecție de viata pentru romanii care_si dau izmenele jos în fata minoritarilor. Ce-i drept ca și băștinașii au secaturile lor dar cu minoritari ajunsi la putere precum Bashescu și Macovei și din alte etnii s-a ales praful de Tara. Minoritarii nu au ce cauta la conducerea României, abia atunci romanii vor avea șanse la un trai mai bun în tara lor. Pana atunci dorm precum boul pe coada și suferă mizeriile alogenilor. Trebuie urmat exemplul lui Putin care a spus ca minoritarii sa nu uite ca mănâncă pâinea Rusiei. Asa și noi trebuie sa spunem răspicat în Romania, altfel cei care si_au dat viata pentru tara se răsucesc în mormânt.

    • La gunoaie din astea ,sa ști ca ai da peste ei în trafic ,ar trebuii sa ai mașină cu sașiu din fier forjat ,ca să te țină minte

  5. in curba daca intra pe contrasens motociclistul nu intra in stanga ei si mai ales in plina forta centrifuga!!

  6. adevarata pedeapsa o va primi cotoroanta de la Cel de Sus , pentru cat rau a facut Romaniei , o sa-i iasa pe ochi banii murdari de la soros .

  7. N-as vrea sa-i spun ce-i doreau cei carora le ”multumeste” (sic) ca s-au gandit la ea. De mintit despre accident, e in tonul tuturor politicienilor si nu numai, care au mintit la fel. Mi-aduc aminte de unul, mai an, care zicea c-a mancat mere inainte de a se urca la volan si asa se explica inverzirea fiolei. Parca vad ca asa o sa spuna si transa.

  8. @ Lu’ Monica Macovei probabil că îi plac MAI-știi din programul „Pas cu pas”, d’ăia cu piciorul frumos de la mersul pe jos, nu d’ăia de le dă bani Iohannis să își ia mașini și motociclete de pe la finanțatorii PNL, ?

  9. Nu este bine niciodată să te bucuri de raul altuia.
    Fața o trădează cu privire la anumite apucături pe care le-a avut în viața ,acum o să vadă și doamna cum este sa dai cu subsemnatul pentru fapta comisă, cu toate că până la proba contrarie în speță expertiză tehnico-stiintifica, persoana este nevinovată.
    Dar, ce ori zice cei trimiși în judecată de ea când era procuror, pentru fapte mărunte sau găinarii in jargon de polițist.

  10. MONICA LUISA MACOVEI GHERGHESCU LA PUSCARIE!

    LA PUSCARIE!

    MINISTRUL DE INTERNE SA SPUNA LUMII DE CE ZDREANTA ASTA SOROSISTA A FOST SCUTITA SA DEA PROBE DE SANGE DUPA ACCIDENT!! LA PUSCARIE MILITIENI NENOROCITI! EA POATE FACE O CRIMA NEPEDEPSITA?! CURVA JUSTITIEI LA PUSCARIE!

    LA PUSCARIE CU CRIMINALA! UCIGASA BETIVA!

  11. Toto politistii si procurorii care vor sacrifica victima ca sa scape betiva asta taratoare sa fiti blestemati cu moartea daca scoateti victima vinovata! Starea masinii betivei arata ca ea a intrat pe contrasens si nu victima! Sa platiti musamalizarea cu propria viata toti care puneti palma pentru ea! A distrus Romania, a nenorocit mii de oameni, a privit cum scoate Basescu si Udrea si Blaga camioane cu bani din tara si ea a baut de se pisa pe ea si se bucura ca i se tavaleau kovesi cu coldea pe dosarele musamalizate! Starpitura asta trebuie sa plateasca cu libertatea nenorocirea unui om…PENTRU CA ERA BEATA LA VOLAN…politistii care au venit nu si-au facut treaba…O sa se stie CINE NU I-A LASAT …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger