AcasăNewsCum s-a apărat în faţa poliţiştilor un fost procuror care a accidentat...

Cum s-a apărat în faţa poliţiştilor un fost procuror care a accidentat mortal o femeie şi apoi a fugit

(sursa foto: Facebook/Politia Română)

Caz şocant la Râmnicu Sărat. Un fost procuror este cercetat în libertate după ce a lovit mortal cu maşina o femeie şi a plecat de la locul accidentului fără să oprească.

Magistratul a mers încă doi kilometri, până la cabinetul său de avocatură. La scurt timp, au venit poliţiştii după el şi i-au spus că făcuse un accident.

A crezut că femeie e câine

Fostul procuror, în vârstă de 72 de ani, este de părere că femeia a căzut pe asfalt înainte ca el să o lovească.

„Când am ajuns la birou, la 2 minute a venit şi poliţia şi au zis că am făcut un accident. Şi am zis ce accident? Au zis că am lovit o femeie. Am simţit că trec peste ceva. Am vrut să opresc, dar am crezut că este un câine. Cum să fie un om în mijlocul străzii?„, a zis suspectul.

Omul mai credecrede că femeia a căzut pe asfalt înainte ca el să o lovească. Spune că a dus mașina la verificare: „Am dus maşina de a verificat-o tehnic, i-a făcut şi ITP-ul. Maşina nu are nicio lovitură, dacă o loveam, măcar se vedea. Nu este nicio lovitură. Ea cred că era deja la pământ când am trecut”.

Un dosar penal a fost deschis pe numele fostului procuror. Bărbatul este acum cercetat în libertate de către procurorii Curţii de Apel Ploieşti.

author avatar
Andrei Ștefan
735 afisari

6 COMENTARII

  1. Un pic de arest la domiciliu sau supraveghere judiciară nu se putea? Sau pt procurori oamenii sunt câini și pot fi călcați. Pe cine prostește mârlanul asta? Chiar ne ia de prosti că nu a știut ? Un câine are 10-20 kg și poți crede că e o groapă sau un bolovan, piatra mai mare. Dar un OM e mult mai mare.

  2. eu am lovit un iepure odata(2KG) si tot am oprit…mi-a facut franjuri spolerul fata….CUM NAIBA SA LOVESTI UN OM SI SA PLECI??????…..HUOOO

  3. Auzi tu , cercetat în libertate. Că ăștia care îs foști procurori sunt deasupra legii , se vede asta. Cum dracu e asta justiție?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger