AcasăNewsCum s-a „rezolvat” santajul „Reginei R&B” Cristina Spatar

Cum s-a „rezolvat” santajul „Reginei R&B” Cristina Spatar

Ancheta declansata impotriva surorii cantaretei Elena Gheorghe, care era suspectata ca ar fi pus la cale un santaj pentru a stoarce 5.000 de euro de la artista Cristina Spatar, stagneaza de patru ani. Mai mult, dosarul pare sa se fi „evaporat”: Politia sustine ca l-a trimis la Parchet, insa procurorii ridica din umeri, spunand ca nu au avut niciodata un asemenea caz.

Dosarul in care Ana Gheorghe era acuzata de santaj s-a ratacit intre Politie si Parchet

Dosarul penal deschis in 2008 impotriva unui grup care incerca sa stoarca 5.000 de euro de la „Regina R&B”, Cristina Spatar, este de negasit.

Ana, alaturi de sora ei, Elena Gheorghe

Ancheta, care o vizeaza direct pe Ana Gheorghe (fosta jurnalista, actualmente PR la un hotel din Pitesti – n.r.) si cativa complici, nu a fost inca finalizata, iar autorii nu au fost trimisi in judecata, desi acuzatiile erau destul de grave: santaj si constituirea unui grup infractional organizat.

Cristinei Spatar i s-au cerut 5.000 de euro pentru a nu aparea in ipostaze deocheate intr-o revista, insa sotul ei, Alin Ionescu, a decis sa-i dea pe autori pe mana autoritatilor

Sora cunoscutei cantarete Elena Gheorghe a fost acuzata ca, in urma cu patru ani, cand lucra la o revista, a incercat sa obtina 5.000 de euro de la Cristina Spatar, prin intermediul unui individ, pentru a nu publica un set de fotografii compromitatoare cu aceasta.

Cristina Spatar si Alin Ionescu

Alin Ionescu, sotul „Reginei R&B”, le-a organizat un flagrant, a filmat totul, apoi a sesizat Politia.

Uite dosarul, nu e dosarul!

Inspectorul Alexandru Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat ieri pentru „National” ca judiciaristii au efectuat atunci o serie de verificari si au trimis dosarul la Parchet, fiindca infractiunea de santaj era de competenta procurorilor. „De atunci, colegii mei nu mai stiu nimic despre dosar. L-au trimis la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3”, ne-a declarat ieri insp. Niculae.

In mod bizar, dosarul respectiv nu exista la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3.  Prim-procurorul Monica Zubcu si adjunctul acesteia, Mariana Santion, au dezvaluit reporterilor nostri ca in evidentele Parchetului de la 3 nu figureaza niciun dosar cu numele vedetelor mentionate mai sus. „Am cautat prin intermediul sistemului nostru informatizat si nu am gasit nimic. Nu exista niciun dosar in care sa existe numele precizate de dvs. Nici in dosarele incheiate, nici in dosarele in lucru”, au mentionat magistratii, dupa doua ore de cautari.

Misterul s-a adancit si mai mult in momentul in care reporterii „National” au incercat sa afle ce s-a intamplat cu dosarul chiar de la cel care a organizat flagrantul: Alin Ionescu. Jurnalistii nostri au incercat sa discute cu sotul Cristinei Spatar, insa in momentul in care acesta a aflat care este tema discutiei, a evitat orice dialog.

„Toate declaratiile celor cinci persoane implicate in dosarul de santaj duc la Ana Gheorghe” – (Cristina Spatar, in 2008)

author avatar
Narcis Voica
2.455 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este vorba de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2. Si nu domnilor, nu m-ați căutat, nici la telefon, nici pe alta cale, eu răspund la telefon…
    Așa se face presa…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger