AcasăNewsCum răspunde Marcel Ciolacu acuzațiilor președintelui Iohannis

Cum răspunde Marcel Ciolacu acuzațiilor președintelui Iohannis

La scurtă vreme după ce Klaus Iohannis ieșise în fața presei cu un mesaj tranșant la adresa PSD-ului, în chestiunea proiectului de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc, care a trecut tacit de Camera Deputaților, liderul interimar al social-democraților a răspuns atacului venit de la Cotroceni.

„Ieșirea de astăzi a președintelui Iohannis arată cât de jos poți să ajungi în politică. Este o ieșire care descalifică total funcția prezidențială!”, susține Marcel Ciolacu, în replică la afirmațiile dure ale șefului statului.

Mai mult, președintele social-democrat al Camerei Deputaților aduce în discuție lipsa de reacție a președintelui în cazul atacului la care a fost supus, recent, ambasadorul român în Ungaria. „Îi amintesc președintelui Iohannis că nu a avut nicio reacție când ambasadorul României la Budapesta a fost terfelit în urmă cu câteva zile. A tăcut complice. Dacă era un adevărat patriot, l-ar fi apărat pe Ambasadorul român!”, susține Ciolacu, pe Facebook.

Totodată, liderul interimar al PSD-ului aduce în discuție apropiata ședință a Senatului, în care anunțase deja, în cursul acestei dimineți, că „PSD NU susține legea privind autonomia Ținutului Secuiesc! PSD va vota împotriva acestui proiect de lege și îl va respinge URGENT la Senat, care e cameră decizională”. În noul său mesaj, Ciolacu pune accent tocmai ppe acest aspect. „Președintele Iohannis știa că PSD este împotriva proiectului privind autonomia Ținutului Secuiesc. Știa că la ora 14.00 acest proiect va fi respins definitiv de Senat. Așa cum au mai fost respinse multe alte proiecte similare de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a avut această ieșire anti-românească și anti-democratică”, a mai scris liderul PSD.

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

494 afisari

6 COMENTARII

  1. recunoaste ciolacule ca l ai dat economic ca doar a spus o orban de peste granita la tv si nu ati avut nici o reactie , voi va certati pe firfirici si aia fac achizitii si investitii in numele guvernului lor in Ardeal , e asa??????

  2. Sper ca lumea sa realizeze ce pericol este acest PSD pentru Romania si sa ia masuri la viitoarele alegeri. Este inadmisibil si eu sper ca PSD sa nu mai ia nici 10%. Foarte grav ce se intampla.

  3. Dancila cere demisia lui Ciolacu , la fel si Caprar, pentru ca a umilit romanii in mod rusinos .

  4. Ce este ciolacu ,ce hram poarta ,ca de mai mult timp joaca alba neagra in politica romaneasca ,oricum nu are nici fata nici altceva care sa-l recomande a conduce psd.
    Ceilalti psd-isti ,carora nu poti sa le reprosezi ceva ar trebui sa-l dea jos de la conducerea psd ,chiar daca pur si simplu a facut greseala de a nu supune la vot pt.
    ca lipseau parlamentari si nu era nr.necesar de parlamentari pt. votare.

    Deci ciolacul trebuia sa anunte in presa de ce nu s-a putut vota o atat de importanta lege care incalca si CONSTITUTIA RO,asa ca este posibil sa fi facut pur si simplu o greseala care v-a trage partidul in jos si pt.asta DEMISIA .
    Insa e posibil sa fi lasat sa curga lucrurile pt. aprobare tacita ,pt.ca asa a primit
    ordin ,el facand jocurile celor din spatele lui iohannis pt.ca ulterior sa dea apa la moara pres.-ului RO sa acuze grav psd-ul si astfel din nou DEMISIA.
    Il intreb pe ciolac pt. ce a luptat bunicul meu in primul razboi mondial si tatal meu
    in al doilea razboi mondial ,pt.ca acest individ sa-si permita sa NU NE ANUNTE CA LEGEA
    NU SE POATE VOTA DIN CAUZA LIPSEI UNOR PARLAMENTARI DE LA PNL,dar si ca in cel mai scurt timp legea v-a fi repusa la vot . Indiferent de greseala voita sau nevoita ,ar trebui sa-si dea DEMISIA.
    In afara de asta, acest ciolac din pacate nu e singur in fruntea psd ,mai e si paul stanescu ,poate si firea si mai sunt . Este necesar ca membrii corecti si seriosi din psd sa-l dea jos pe acest ciolac de la conducerea psd.
    Trebuie sa existe mai multe partide ,pt.ca daca va fi numai partidul meu si guvernul meu
    ar semana cu o diktatura si desigur nu va place dictatura care se zice ca a fost in RO in perioada socialismului.

  5. Florine , nu o mai scalda si freca ridichea , Ciolacu nu a facut de capul lui , au stiut si cei din camarila pesedista . PSD-ul sa pupe pamantul daca mai iau 5% de la votantii lor ca sa poata intra in Parlament , s-a saturat electoratul de asemenea specimene .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger