AcasăNewsCum putea sa mai traiasca Steve Jobs

Cum putea sa mai traiasca Steve Jobs

Profesorul Ramzi Amri, de la Facultatea de Medicina a Universitatii Harvard, crede ca Steve Jobs ar mai fi trait si astazi daca si-ar fi tratat cancerulprin metode conventionale, nu alternative.

Taticul Apple s-a preocupat pana in ultima clipa de soarta companiei lui

Nu au trecut nici doua saptamani de la moartea cofondatorului Apple, Steve Jobs, din pricina unui nemilos cancer pancreatic, ca lumea medicala a si intrat in fierbere. Bunaoara, profesorul Ramzi Amri, de la Facultatea de Medicina a Universitatii Harvard, sustine ca americanul ar mai fi trait si astazi daca si-ar fi tratat boala cu mai multa responsabilitate.

Profesorul Ramzi Amri sustine ca Steve Jobs si-a grabit singur sfarsitul

Cercetatorul e ferm convins ca Jobs a gresit atunci cand a refuzat tratamentele conventionale in favoarea celor alternative. De altfel este de notorietate faptul ca vreme de mai multe luni, taticul Apple si-a tratat boala cu o dieta speciala, constand in fucte, legume si ocazional peste.  Mai mult, Jobs s-ar fi orientat si catre un soi de radioterapie hormonala, tratament care i s-a efectuat intr-o clinica elvetiana, intrucat in SUA nu e deocamdata acceptat. “In plus, in ultimele luni de viata, domnul Jobs si-a dedicat timpul companiei Apple si nu chimioterapiei sau tratamentelor medicale conventionale, ceea ce i-a grabit sfirsitul”, a  mai adaugat Amri.

author avatar
Alina Creanga
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger