AcasăNews"Cum poți să-ți nenorocești viața în câteva minute". Polițist din Capitală zgâriat...

„Cum poți să-ți nenorocești viața în câteva minute”. Polițist din Capitală zgâriat de un bărbat infectat cu HIV

O situație ajunsă în atenția opiniei publice, marți, vizează o situație prin care a trecut recent – deci încă pe durata stării de urgență – un polițist din Capitală, aflat în patrulare pe o stradă din sectorul 2.

„Ghid cum poți să-ți nenorocești viața în câteva minute și nimănui să nu-i pese: fă-ți meseria!”, începe mesajul postat pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol. Este vorba despre mărturia agentului care se confruntă cu o situație greu de imaginat.

Polițistul povestește că totul s-a întâmplat duminica trecută. Și că era împreună cu un coleg, în momentul în care au observat „un grup de 10-15 tineri care jucau tenis de picior, spărgeau semințe și ascultau muzica la una din mașinile parcate (lucru absolut normal pe timp de pandemie).” Când au coborât din mașină, ar fi apărut în peisaj un bărbat, care ar fi devenit agresiv. „A încercat să ne lovească cu pumnul, pe colegul meu chiar l-a #îmbrâncit, moment în care i-am pulverizat în fața stâlcita de bombardier, jumătate de tub de „Armani” din dotare,care a avut efect mai mult la noi, decât la el (probabil el servea la micul dejun așa ceva). Se adunase lumea ca la bâlci și toți strigau să-l lăsăm în pace și să avem grijă că are HIV, hepatita și alte chestii care îți provoacă fiori (om bolnav „cu toate boalele, cu toate capu’). Între timp ne-au venit alți #colegi în ajutor și am pus la pământ bombardierul care se zbătea din toate puterile sa scape, iar în timpul incatușării forțate, eu m-am ales cu 2 zgârieturi la nivelul mâinilor. Împachetat în „cușcă” și livrat la secție. A venit momentul în care mi s-a confirmat de către vecini și familie faptul ca bombardierul chiar avea #HIV. Panică! Mă uitam la zgârieturi și simțeam cum mă lasă picioarele”, se mai arată în mesaj.

Polițistul a ajuns la spital, pentru testare. Ce a urmat, aflați din rândurile de mai jos:

author avatar
Andrei Coman
232 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu îi înțeleg p politisti,dar trebuie sa înțeleaga și ei ca nu pot ține un popor la pușcarie la domiciliu ca așa vor unii politruci care cîștigara alegerile cu tabletele.Deja stam de 2 luni la pușcarie la domiciliu! AJUNGE! Trebuie sa dam explicatii scrise/verbale cind mergem unde avem treaba,etc.de parca am fi infractori toți!? Nu mai am voie sa fac sport decit in jurul casei? De ce? cind parcurile sint goale??? Cîta prostie mai trebuie s suportam??Daca nu opresc mascarada asta lucrurile vor escalada se vor agrava!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger