AcasăNewsCum planuieste PSD-ul sa-si desemneze prezidentiabilul

Cum planuieste PSD-ul sa-si desemneze prezidentiabilul

Premierul Viorica Dancila soseste la Ateneul Roman din Bucuresti, pentru a participa la ceremoniile dedicate preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, joi 10 ianuarie 2019. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Peste doua saptamani, si nu mai tarziu, in ciuda celor vehiculate in ultima vreme, PSD-ul se reuneste in Congres. Pentru a-si alege conducerea – presedintele cu atributii depline, Viorica Dancila fiind -dupa cum se stie- sefa interimara, la momentul de fata,  presedintele executiv si secretarul general.

Abia apoi ar urma sa aiba loc, din cate a anuntat chiar Dancila, un al doilea congres. Mai exact, la sfarsitul lui iulie ar putea avea loc aceasta reuniune in care se va discuta despre varianta pe care va merge PSD-ul la scrutinul din toamna.

Pana atunci, numele aspirantilor la fotoliul de la Cotroceni vor fi incluse in sondaje, in asa fel incat sa se stie care ar fi cel mai popular in randul electoratului. „Fiecare coleg sau colega care-si exprima dorinta de a candida vor spune in fata CEX, vom face sondaje, si cel care va fi cel m bine clasat (…) va fi cel care va reprezenta PSD in alegerile prezidentiale”, a subliniat Dancila, joi dupa-amiaza, dupa sedinta PSD-ului din cursul acestei zile.

Pana la momentul de fata se stie ca Serban Nicolae si Liviu Plesoianu ar vrea sa intre in cursa electorala din toamna.

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger