AcasăNewsCum papa Nelu Iordache 15 milioane euro din banii europeni!

Cum papa Nelu Iordache 15 milioane euro din banii europeni!

Afacerile aviatice ale afaceristului Nelu Iordache sunt in aer. La propriu, compania Blue Air fiind falimentara. In schimb, aici pe pamant, invartelile lui Nelu Iordache cresc direct proportional cu adancirea crizei.

Nelu Iordache

Astfel, firma sa ROMSTRADE, deja celebra pentru abonamentul obtinut la contractele de asfaltare  pe banii statului roman, a primit si importanta misiune de a amenaja drumul judetean care leaga importantele „metropole” Teiusa, Branistari, Iepuresti si Bulbucata. Pe nu mai putin de 15 milioane euro, bani provenind exclusiv din fonduri europene!

Asfalteaza si Mlastina Neajlovul!

ROMSTRADE a primit contractul de largire si modernizare a drumului national dintre Bucuresti si Giurgiu. Apoi, fericita coincidenta, ca tot avea utilajele si muncitorii in zona, a castigat licitatia organizata de Consiliul Judetean Giurgiu, pentru reabilitarea DJ 411, intre  Hotarele si Clejani. Finantarea de  63. 633. 345, 65 lei este asigurata din bani europeni, dar atribuirea banilor a fost asigurata de autoritatile locale. Care, dupa cum s-au resemnat celelalte 12 companii care au participat in zadar la licitatie, s-ar putea sa-i incredinteze lui Nelu Iordache si asfaltarea Mlastinei Neajlovului, doar bani sa iasa. Mai ales ca, dupa cum cerceteaza anchetatorii anticoruptie, acestia ar putea ramane tot in „familie”. In cazul de fata cea liberala, aflata atat la conducerea Primariei, cat si a Consiliului Judetean Giurgiu.

Totul trece pe la trezorerie

Contractul a fost semnat de presedintele liberal al CJ, Dumitru Beianu. Iar Nelu Iordache a facut o mutare surprinzatoare inainte de castigarea banoasei licitatii, asociindu-se cu necunoscuta  SC Construct Plus SRL. Al carei unic actionar este un barbat de 68 ani. Vasile Stan, nimeni altul decat trezorierul filialei locale a PNL  si Director General in Primaria Giurgiu, condusa de liberalul Lucian Iliescu. Culmea, dupa castigarea licitatiei, in documentele oficiale nu a mai aparut si firma lui Stan. A reparat insa „eroarea” Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, care a devoalat, fara voia sa, „asocierea SC ROMSTRADE SRL – SC Construct Plus SRL”.

author avatar
Catalin Tache
2.026 afisari

1 COMENTARIU

  1. esti un avorton al presei, domnule tache. mai bine ramaneai la supt ciorapii lu tantareanu sau la ce dracu vidanjerie faceai tu de-i spuneai carte. cand o sa platesti pentru mojicia asta de plagiat, ca si pentru celelalte, sa te gandesti la mine. idiotule

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger