AcasăNewsÎNREGISTRARE VIDEO teribilă! Cum le „mulțumeşte" un primar PNL alegătorilor: „Să sugă...

ÎNREGISTRARE VIDEO teribilă! Cum le „mulțumeşte” un primar PNL alegătorilor: „Să sugă p…. babele la biserică, în frunte cu popa!”

Adrian UngureanuAdrian Ungureanu, primarul reales al localității prahovene Brebu, a fost înregistrat în timp ce spunea cuvinte injurioase la adresa alegătorilor şi a preotului din sat.

Adrian Ungureanu, primarul reales al localității prahovene Brebu, a fost înregistrat în timp ce spunea cuvinte injurioase la adresa alegătorilor şi a preotului din sat.

În înregistrările care au apărut deja pe net se aude cum primarul liberal Adrian Ungureanu le face „idioate” pe bătrânele care merg la biserica din comună. De asemenea, edilul a rostit vorbe grele la adresa preotului și a directorului școlii din localitate. Ungureanu se află la al treilea mandat, la Brebu.

Aceste dezvăluiri au încins spiritele în micuţa localitate din judeţul Prahova. Localnicii susţin că primarul Adrian Ungureanu folosește puterea pe care i-o dă funcția pentru a se răzbuna pe cei care nu-i fac pe plac. La rândul lui, Adrian Ungureanu pune scandalul pe seama luptei politice și spune că va muta disputa în instanță. Liberalul dă vina pe contracandidatul de  la alegeri, Cătălin Ilinoiu, de la PSD.

Un fost poliţist local susţine că primarul căuta motive să-i amendeze pe oameni

Jignirile primarului, ce se aud pe înregistrare, sunt greu de reprodus: „Să sugă p…. babele la biserică, în frunte cu popa, cu toate! Păi acolo e o mahala și niște idioate! Am minte diabolică, nu iert! Ai greșit față de mine, nu te iert! Pe tine, familia ta, nu contează! Calc pe morminte! Deci sunt diabolic la chestiile astea! Și recunosc, așa sunt făcut!„. De asemenea, un fost poliţist local susţine că primarul căuta motive să-i amendeze pe oameni.

Mă trimitea la diverse persoane care îi erau dumnealui incomode să le cer actele. Dacă nu avea autorizaţie pe ceva construia o clădire, o anexă, sau ceva, îi amenda sau îi trecea într-un caiet cu bile albe, bile negre şi eşti dator la mine„, a spus Octavian Anton, fost poliţist local, pentru postul Pro TV.

Înregistrările sunt trucate. Poate am făcut unele afirmații, dar le-am făcut la mine acasă, în privat, la un șpriț, față de acest Cătălin Ilinoiu, care atunci era viceprimar atunci, iar acum a fost contracandidatul meu din partea PSD. M-a înregistrat ca un securist, la ziua mea și la alte petreceri„, a spus Adrian Ungureanu, primarul din Brebu, pentru cotidianul Libertatea.

author avatar
Andrei Ștefan
401 afisari

1 COMENTARIU

  1. Din categoria voda Lapusneanu: Prosti, Doamne, dar multi … aici se aplica prosti, Doamne, da primari… Bai, cum dracu, in orice tara non-bananiera, un primar ca asta isi facea hara-kiri pe loc pentru asa declaratie, si asta zice ca sunt vorbe scoase din context??? Aaaa, pai i-o zic si eu, tot asa, scoasa din pantaloni … aaa din context: Sa ne s… p…le la toti in viata, mai ‘telectualu lu peste… si sa te pupe in c.r cu ranga tot satul, ca sa te saturi…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger