AcasăNewsCum l-au bagat pesedistii in belea pe Ponta

Cum l-au bagat pesedistii in belea pe Ponta

Socialistii europeni nu se mai intrunesc la Bucuresti

Lovitura grea pentru social-democratia mioritica. Liderii PES au decis sa nu se mai intruteasca la Bucuresti, alegand sa tina Congresul la Bruxelles.

Socialistii europeni nu se mai intrunesc la Bucuresti

Asa cum era de asteptat, dupa transmiterea informatiei ”pe surse”, politicienii nostri au inceput sa-l arate cu degetul pe Victor Ponta, sustinand ca premierul este cauza pentru care socialistii europeni nu mai vor sa vina la Bucuresti. In timp ce opinia publica din Romania toca de zor stirea, Victor Ponta a primit o mana de ajutor de la Hannes Swoboda, liderul S&D din Parlamentul European. Concret, acesta a confirmat informatia, dar a subliniat ca hotararea a fost luata la solicitarea premierului roman. ”Decizia de a solicita amanarea sau mutarea la Bruxelles a Congresului PSE a fost luata de PSD. Solicitarea ne-a fost prezentata verbal in aceasta dimineata de catre presedintele PSD, domnul Victor Ponta, intr-o intalnire avuta cu mine si presedintele PES, Serghei Stanisev”, a afirmat Swoboda, citat de Mediafax.

Gura PSD-ului bate curul lui Ponta

Din pacate insa, eforile lui Hannes Swoboda de a spala imaginea lui Victor Ponta au fost in zadar. Si asta pentru ca pesedistii, vocali cum ii stim, s-au apucat sa povesteasca despre pregatirile pe care partidul le-a facut deja pentru acest eveniment politic (sali, traducatori etc), dand astfel de inteles ca decizia privind amanarea nu a fost luata in interiorul PSD.

author avatar
Adelina Ionicel
1.830 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger