AcasăNewsCum l-a racolat UNPR pe Dumnezeu in partid

Cum l-a racolat UNPR pe Dumnezeu in partid

Pe langa maldarul de primari achizitionati din primavara si pana acum, progresistii lui Gabriel Oprea se lauda, mai nou, si cu o legatura directa cu Dumnezeu.

Gheorghe Bica are convingerea ca Dumnezeu este interesat de procentele UNPR-ului

Dovada reclamata consta in aparitia, in timpul reuniunii UNPR  de sambata, a unui mesaj pe tabela de marcaj din Sala Sporturilor din Craiova (locul actiunii): “33 E 100, 20:12”.

Martor direct, vicepresedintele Gheorghe Bica (coordonatorul partidului pe regiunea Oltenia), a identificat pe loc expeditorul si a decodificat pentru colegi mesajul: “Oltenii sunt crestini si in aceasta zi Dumnezeu ne-a transmis un semn divin. Priviti tabela de marcaj si interpretati cifrele: in anul 2012, UNPR va avea cel putin 33 la suta”. “Cel putin” inseamna si ca Bica se asteapta la mai mult de 33 de procente, ca doar divinitatea are de unde da.

author avatar
Simona Badulescu
467 afisari

4 COMENTARII

  1. A fost un spirit de gluma, evident, dar la cat de bine se misca UNPR-ul in ultima perioada, eu cred ca are sanse mari de reusita in 2012. Mult succes!

    • A fost o gluma de moment foarte inspirata care se pare ca a prins foarte bine, dar, sa nu uitam, UNPR a fost inca de la inceput adeptul pasilor marunti. Deocamdata isi propun depasirea procentului de 10% si ramanerea alaturi de pdl la guvernare si dupa urmatoarele alegeri.

  2. Daca vor continua in acest ritm s-ar putea ca tabela de marcaj sa spuna adevarul. Sunt porniti pe treaba cei de la UNPR, nu gluma.

  3. Dumnezeu si-a aplecat milostivenia asupra UNPR, dar unii nu au inteles nimic. Cine rade la urma va rade mai bine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger