AcasăNewsCum l-a inghesuit Oprescu pe Nastase

Cum l-a inghesuit Oprescu pe Nastase

Dupa ce s-au facut pres la picioarele lui Sorin Oprescu, acceptand toate conditiile acestuia, social-democratii s-au gandit sa-i puna la dispozitie actualului primar general un sediu de campanie de top.

Adrian Nastase este marginalizat in propriul partid

De cand a acceptat postura de candidat independent sustinut politic, dorinta lui Sorin Oprescu este porunca pentru Ponta si ai lui.

Sorin Oprescu a primit de la social-democrati un etaj intreg in sediului PSD de pe strada Ion Ionescu de la Brad

In consecinta, primarul nici nu apuca sa deschida gura ca pesedistii se calca-n picioare sa-i indeplineasca solicitarile. Respectand aceasta regula de aur, social-democratii  i-au pus la dispozitie lui Oprescu, pentru campania electorala, un intreg etaj, cel mai dichisit de altfel, din sediul PSD de pe Ion Ionescu de la Brad. Cladire care a fost cartierul general al lui Adrian Nastase la alegerile din 2004 si care, in prezent, adaposteste departamentele partidului, conduse de fostul premier.

Sorin Oprescu

Odata instalati,  membrii echipei de campanie a primarului general,  in frunte cu coordonatorul Bogdan Teodorescu, au inceput sa strambe din nas la vederea pesedistilor care se afla practic  pe teritoriul lor. In consecinta, in urma scandalului facut de Teodorescu, accesul pe etajul lui Sorin Oprescu se face pe baza unor cartele speciale, pesedistilor si consilierilor PSD explicandu-li-se ca prezenta lor nu este agreata. Motivul invocat: strategiile electorale “de geniu” trebuie pazite cu sfintenie.

Ii schimba si organigrama

Desi este marginalizat in propria-i casa, Adrian Nastase evita sa comenteze in vreun fel coabitarea cu oamenii primarului general Sorin Oprescu. In schimb, presedintele CN al PSD s-a trezit ca, peste capul lui, prin departamente si pe la conducerea acestora au fost numite persoane noi. Tot soiul de neica-nimeni, unii dintre ei impusi de baronii locali, iar altii infipti in structurile PSD chiar la sugestia lui Oprescu.

author avatar
Adelina Ionicel
3.211 afisari

3 COMENTARII

  1. Acest ucru demonstreaza ca Oprescu este cel mai tare.Mai tare decat PSD-ul.Foarte bine ca il sutin .Bucurestenii vor avea de castigat.Pacat ca nu au facut-o pana acum in CONSILIUL GENERAL.

  2. O dovada irefutabila ca Oprescu este ultra-independent, ca si Antonescu fata de Felix Cotosmanu’.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger