Cauta

Cum l-a „smenuit” Titus Corlatean pe ambasadorul SUA

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, la cererea „baronilor locali” ai PSD, Victor Ponta i-a trasat ministrulului Justitie, drept misiune prioritara a mandatului sau, debarcarea lui Daniel Morar de la conducerea DNA.

RIVAL . Codrut Olaru il va inlocui pe Daniel Morar la sefia DNA

Iar Titus Corlatean a recunoscut public existenta scenariului trasat in biroul premierului si transpus in practica in ultimele doua saptamani. Astfel ca soarta sefului DNA a fost deja pecetluita, acestuia urmand sa nu i se mai prelungeasca mandatul care expira in iulie. Iar printr-o stratagema ca la „alba-neagra”, Corlatean l-a pacalit sa-si dea OK-ul si pe principalul sustinator al lui Daniel Morar, ambasadorul american Mark Gitenstein.

Boicot guvernamental

Daniel Morar

Membrii guvernului Ponta au primit indicatii sa refuze orice colaborare cu procurorii anticoruptie, ei urmand sa lucreze doar cu structurile Ministerului de Interne. Boicotul va dura pana in iulie, atunci cand nu va mai fi reinnoit mandatul inamicului public numarul unu, Daniel Morar. Dar nici  cel al procurorului general, Laura Codruta Kovesi.

MISIUNE . Titus Corlatean a facut pe „smenarul” cu ambasadorul american

De altfel, dupa cum sustin sursele noastre, cei doi si-au luat deja masuri de precautie dupa pierderea functiilor si, pe filiera Monicai Macovei, se vor refugia in organismele anticoruptie europene.

Asta e castigatoare!

16.05.2012 . „National” a dezvaluit planul secret de inlocuire a lui Morar

Cum rezistenta cea mai vehementa urma sa vina din partea ambasadorilor Germaniei si SUA, ministrul Justitiei a avut intrevederi cu cei doi pentru a-i convinge de necesitatea schimbarii. Daca cu diplomatul neamt lucrurile au mers mai usor, in cazul lui Mark Gitenstein a fost folosita o smecherie prin care acesta sa-si dea acceptul. Corlatean a „smenuit” practic candidatul propus, prezentandu-i ambasadorului trei nume pe care stia ca acesta le va refuza din start. Apoi a intrebat „naiv” ce procuror roman a lucrat cel mai bine cu FBI, iar cand Gitenstein a raspuns automat „seful DIICOT”, el a plusat cartea castigatoare : „OK, atunci pe Codrut Olaru o sa-l punem!”. Adica tocmai cel mai de incredere om al lui Victor Ponta.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version