AcasăNewsCum l-a „smenuit” Titus Corlatean pe ambasadorul SUA

Cum l-a „smenuit” Titus Corlatean pe ambasadorul SUA

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, la cererea „baronilor locali” ai PSD, Victor Ponta i-a trasat ministrulului Justitie, drept misiune prioritara a mandatului sau, debarcarea lui Daniel Morar de la conducerea DNA.

RIVAL . Codrut Olaru il va inlocui pe Daniel Morar la sefia DNA

Iar Titus Corlatean a recunoscut public existenta scenariului trasat in biroul premierului si transpus in practica in ultimele doua saptamani. Astfel ca soarta sefului DNA a fost deja pecetluita, acestuia urmand sa nu i se mai prelungeasca mandatul care expira in iulie. Iar printr-o stratagema ca la „alba-neagra”, Corlatean l-a pacalit sa-si dea OK-ul si pe principalul sustinator al lui Daniel Morar, ambasadorul american Mark Gitenstein.

Boicot guvernamental

Daniel Morar

Membrii guvernului Ponta au primit indicatii sa refuze orice colaborare cu procurorii anticoruptie, ei urmand sa lucreze doar cu structurile Ministerului de Interne. Boicotul va dura pana in iulie, atunci cand nu va mai fi reinnoit mandatul inamicului public numarul unu, Daniel Morar. Dar nici  cel al procurorului general, Laura Codruta Kovesi.

MISIUNE . Titus Corlatean a facut pe „smenarul” cu ambasadorul american

De altfel, dupa cum sustin sursele noastre, cei doi si-au luat deja masuri de precautie dupa pierderea functiilor si, pe filiera Monicai Macovei, se vor refugia in organismele anticoruptie europene.

Asta e castigatoare!

16.05.2012 . „National” a dezvaluit planul secret de inlocuire a lui Morar

Cum rezistenta cea mai vehementa urma sa vina din partea ambasadorilor Germaniei si SUA, ministrul Justitiei a avut intrevederi cu cei doi pentru a-i convinge de necesitatea schimbarii. Daca cu diplomatul neamt lucrurile au mers mai usor, in cazul lui Mark Gitenstein a fost folosita o smecherie prin care acesta sa-si dea acceptul. Corlatean a „smenuit” practic candidatul propus, prezentandu-i ambasadorului trei nume pe care stia ca acesta le va refuza din start. Apoi a intrebat „naiv” ce procuror roman a lucrat cel mai bine cu FBI, iar cand Gitenstein a raspuns automat „seful DIICOT”, el a plusat cartea castigatoare : „OK, atunci pe Codrut Olaru o sa-l punem!”. Adica tocmai cel mai de incredere om al lui Victor Ponta.

author avatar
Catalin Tache
699 afisari

2 COMENTARII

  1. Trebuia schimbat mai de mult acest MORAR,o fita nu altceva pusa acolo de BASE,sa tina ascunse toate acele mii de dosare cu NUP!….acele mii de dosare daca ar fi rezolvate,sa vezi ce bine va merge tara asta!….daca nici OLARU asta nu face treaba,sa se vada ceva atunci ….ne meritam soarta fratilor!….trebuie sa vina clar VADIM, ca nu se mai poate!….cred ca va intelege si occidentul acest lucru,ca nu se mai poate!….un pensionar care am mers cu PSD pina acum,dar daca si de data asta nu face treaba sigur voi schimba „adrisantul”…sa auzim numai de bine!….

  2. ziarul dv. mi s-a mparut interesant pana la un punct ..erau acele vremuri in care pe prima pagina publicati o serie de maxime ,aforisme si chiar continutul articoleleor de fond era ..altfel decat a celorlalti…din momentul in care ati intrat in zona conflictuala cu …ceea ce simt si resimt cel mai dur romanii desigur ati devenit mai putin interesanti si este posibil sa fiti refuzati ..si mai rau…problema numarul unu este alta acum …domniile vostra ssutineti nici mai mult nici mai putin ca derbedeul smecheras BADITA GHITENSTEIN ..SA FIE INTREBAT MEREU PRECUM UN FOST INALT COMISAR SOVIETIC DIN ANII 50 CINE SA FIE PUS SAU NUMIT PE UN ANUME POST…DESIGUR EDUCATIA DV. SUPERFICIALA,PENIBILA SI TRIBUTARA PUPIN-CURISMULUI GOLANESC AMERICAN VA AVEA DE SUFERIT MAI ALS CA NOI ROMANII VREM SA VA ADUCEM IN SAPA DE LEMN PE TOTI CEI CARE CERETI ACORDUL DERBEDEILOR DIN AFARA ..CU PRIVIRE LA CEEA CE TREBUIE SA FIE IN ..ROMANIA….ZIARUL DV. CA SI EXCREMENTUL ZILEI CU SIGURANTA VA DISPAREA DE PE PIATA CAT DE CURAND NE PROPUNEM CHIAR SA VA ADUCEM IN FATA JUSTITIEI NU DOAR PENTRU A VA VEDEA FETELE ,CI PENTRU CA TARA SA STIE SI SA VA VADA ASA CUM SUNTETI CU AVERILE SI LEGATURILE DV. ,CU RELATIILE CU SERVICIILE DE INFORMATII STRAINE CARE AU GATUIT DE MOARTE ROMANIA SI PE ROMANI…NU CRED SA AVETI CURAJUL SA POSTATI COMENTARIUL MEU ..EU INSA VOI AVEA CURAJUL SA VA PREZINT LUMII ASA CUM SUNTETI…PENIBILI,ANTIROMANI,BASISTI SI PLINI DE NESIMTIRE LA ADRESA UNUI POPOR CARE A AINDURAT PREA MULTE DE LA….BALEGA ACESTA DE GHITANSTEIN SI ..AUROLACII LUI…CU PRIVIRE LA VIITORUL LOR AVEM DESTULE ..INITIATIVE ,UNELE SE REFERA LA SPERANATA CA ACEST MORAR SI GASCA LUI CA SI NESIMTITA DE KOVESI SA PETREACA CEVA ANI BUNI IN ..PUSCARIE ,ASTA DESIGUR NUMAI DACA GOLANII DIN SERVICIILE AMERICANE DE CURVARI NU CUMVA II VOR SCOATE ILEGAL DIN ROMANIA..ASA CUM AU MAI FACUT-O SI CU CRIMINALII CARE AU UCIS PERSONALITATI ALE VIETII CULTURALE SAU ALTE PERSOANE LA FEL DE NEVOINOVATE……PREGATITI-VA DE DEZASTRU…DEJA MOJICIA DV. AJUNGE LA PAROXISM….SAU UN SFAT ..DESFIINTATI-VEA SI ASA …ORI CU VOI ,ORI FARA VOI..AM AUZIT CA GHITENSTEIN SCOATE LA CONCURS CEVA POSTURI DE LINGAI..SAU LA COTROCENI SEFUL DISTILERIEI SCOATE LA CONCURS CATEVA POSTURI DE ..MANCATORI DE COIUPERCI..GRABITI-VA….INCA MAI AVETI SANSE DACA NU VA VOR LUA-O INAINTE CEI DE LA EXCREMENTUL ZILEI…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger