AcasăNewsCum joaca SRI campania electorala

Cum joaca SRI campania electorala

Timp  indelungat, monitorizarea gruparilor mafiote a fost apanajul celebrei unitati „Doi s un sfert”, dar si a altor structuri speciale din Politia Romana. Numai ca, se fac aproape doi ani de cand, pe muteste, Serviciul Roman de Informatii a preluat aceste atributii.

George Maior are posibilitatea de a jongla cu sansele candidatilor de la viitoarele alegeri

„Concurenta” in domeniu a fost rapid  inlaturata prin dependenta acesteia de tehnica de urmarire, aflata, prin lege, exclusiv in dotarea SRI. Care, atata amar de vreme, s-a limitat la a strange cat mai multe materiale compromitatoare, in timp ce fenomenul infractional a explodat. Fara ca dovezile incriminatorii stranse sa fie folosite . Au fost „scapate” doar probe care tin strict de aria penalului, in timp ce „filmoteca” increngaturilor de cumetrii si afaceri dintre politicieni si interlopi a ramas neatinsa. Acum, insa, se va umbla si la ea…

Marea deconspirare

Conform informatiilor noastre, SRI a luat fraiele „organizarii” viitoarelor alegeri. Bineinteles,  prin metode specifice. Dintre care, cea mai la indemana  este „marea deconspirare” ce va urma.  Electoratul este deja sictirit de dezvaluirile privind colaborarea cu Securitatea a oamenilor politici. Insa aruncarea pe piata a puzderie de filmulete in care liderii interlopi se bat pe burta si fac combinatii cu primarii, consilierii sau parlamentarii din zonele lor de influenta vor inflama cu siguranta opinia publica.  Mai ales ca infractionalitatea a explodat din nou, in ultimele luni. Asa ca isteria cu vanarea mafiei tiganesti s-ar putea repeta si pe plaiurile mioritice. Insa dupa un cu totul alt scenariu decat cel frantuzesc.

Doi iepuri dintr-odata

Clanurile interlope, pretextul ideal pentru “deconspirarea” sau “acoperirea” politicienilor care au apelat la sprijinul lor
Politicienii au cerut sau cel putin s-au complacut sa accepte sprijinul activ dat de clanurile interlope. Asa au ajuns sa fie, in proportie covarsitoare, la mana celor care au strans  la greu probe compromitatoare.  Pe care nu le-au inaintat institutiilor abilitate sa actioneze. Acum, insa,  ele vor fi folosite pentru alegeri. Candidatii „buni” vor scapa de divulgarea relatiilor cu liderii interlopi si vor putea beneficia in continuare de „logistica” acestora. Candidatii „rai” vor fi demascati si se vor impusca astfel doi iepuri dintr-o lovitura : se va face culoar pentru proprii oameni si se va arunca si „praful” necesar in ochii opiniei publice, prin decapitarea clanurilor care au nimerit pe partea gresita a baricadei. Si uite asa, posibil viitor premier sau chiar presedinte girat de americani, dupa cum a dezvaluit „National”, George Maior isi pregateste aparatul politico-administrativ cu care va lucra.

 

Avertismentul lui Predoiu

Extrem de rezervat in luarile publice de pozitie, Catalin Predoiu a uimit cand a declarat transant ca „obraznicia” tot mai mare a clanurilor interlope are la baza „clementa judecatorilor”.  Totul pe fondul informatiilor ca peste o suta de magistrati au fost strict supravegheati de catre SRI, sub diverse pretexte. Practic, ministrul Justitiei a dat  verde la „curatenia” din magistratura, momentul culminand cu  reinfiintarea propriului Serviciu secret.

Nu rata in numarul de maine! “NATIONAL” dezvaluie noi amanunte incendiare despre increngaturile dintre clanurile interlope si politicieni, primari, consilieri locali si presedinti de Consilii Judetene.

author avatar
Catalin Tache
1.597 afisari

3 COMENTARII

  1. Angajatii acestei asa zise institutii fac parte in cea mai mare parte dintre cei care vor popula puscariile Romaniei,evident daca acest regim banditesc cade,oricum viitorul lor este tot la parnaiie pentru tot ceea ce au ascuns din 90 incoace! ceea ce prezinta ei acum ..stie fiecare dintre noi….si stim cu mult mai bine ,dar triumviratul guverne-justitie-presa ..a ascuns si discreditat,a ascuns si incitat la pedepsirea celor care si-au permis sa spuna adevarul…..avem sanse intr-un viitor excelent cu planurile noastre,doar sa ajungem sa scapam de golanii ca re sunt la putere…

  2. Toate regimurile politice din ’90 au apelat la diverse clanuri, clanulete, cacanari si sacarpinari in cur,( ca mari mafioti astia sunt ca D&G romanesc de pe tricouri adica Doru si Gabriela. Dar din cauza saraciei, prostiei si inculturii, au creat o masa de oamenii ce o manipuleaza o data la 4 ani.Clanurile tiganesti se maipuleaza intre ei cum stiu mai bine. „Clanurile interlope sau mafiotii” au metode de represalii sau intimidari.Caz concret, acum cativa ani la Mangalia-directorul spitalului sechestrat si amenintat cu moartea, sa isi dea demisia, sa ii i-a locul alt director-SUSTINUT. Tot orasul stie si Militia mangaliota NU.Politicienii insasi sunt mafioti, dau mita electoral, ba o galeata, ba o cizma, sau niste pantofi cu toc(asta la tara merg, la sapat, pentru tanti Tanta a lu nea Florea). Asa ca …… in rest numai de bine.

  3. dL GHENOSU de la Targoviste cunoaste si el cativa politicieni locali ,atat de la putere cat si de la opozitie.stie toata lumea(s.r.i,pollitie 0215)acest lucru,dar nimeni n-a mancat usturoi si nici gura nu le miroase.HUUUA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger