AcasăNewsCum își bate joc de profesori Guvernul Ciucă. Este HALUCINANT ce a...

Cum își bate joc de profesori Guvernul Ciucă. Este HALUCINANT ce a făcut Palatul Victoria! / „Care negocieri? Nu avem nicio invitație”

grevaCând s-ar putea opri greva profesorilor. Sindicatele, așteptate să dea un răspuns la ultima ofertă a Guvernului

Premierul Nicolae Ciucă anunță că marți, la ora 12:00, are programate la Palatul Victoria „consultări cu reprezentanții sindicatelor din educație”.

Sindicatele ar fi fost invitate la negocieri cu premierul Ciucă chiar în ziua în care are loc un protest masiv al cadrelor didactice în București.

Pe de altă parte, liderul sindical Marius Nistor a declarat la Digi24 că nu a primit o invitație pentru consultări.

Reprezentanții sindicatelor din educație, invitați la Palatul Victoria

”Domnia sa (premierul Ciucă) știe ce program are, numai că noi nu știm nimic. Nu respingem nicio întâlnire, important e să venim cu soluții care să fie acceptate de colegi”, a spus Nistor.

”Cu cât se amână luarea unei decizii cu atât așteptările vor crește din ce în ce mai mult. Este rolul președintelui să intervină în calitate de mediator într-un conflict de asemenea proporții. Președintele are un rol foarte important dat fiind că la bază e profesor și înțelege care sunt așteptările profesorilor”, a spus Nistor.

Întrebat dacă sindicatele au primit vreun mesaj de la președintele Iohannis, Marius Nistor a spus că ”am primit un mesaj public că și greva are beneficiile ei”.

De asemenea, la ora 15,00, potrivit sursei citate, prim-ministrul se va întâlni cu reprezentanţii SANITAS.

author avatar
Andreea Vlad