AcasăNewsCum isi arata chinezii muschii

Cum isi arata chinezii muschii

Prostul pana nu-i fudul parca nu e prost destul

De la inceputul acestei luni, un nou challenge este la moda in randurile imbogatitilor si mai ales ale beizadelelor acestora: forografii in care acestia apar trantiti la pamant, inconjurati de bani, carti de credit, bijuterii sau limuzine.

Prostul pana nu i fudul parca nu e prost destul

Aceste fotografii sfidatoare si de autentic prost gust au devenit virale pe internet: 2,3 miliarde de vizionari pe reteaua chineza de socializare Weibo.

Langa masini de lux sau avioane particulare, beizadelele se latesc pe trotuar inconjurate de obiecte de lux in stupidul obiectiv de a-si etala averea. Numai ca acest challenge a starnit indignare intr-o tara cu aproape 1,4 miliarde de locuitori. Chiar daca China numara 620 de miliardari in dolari, un record mondial, aici sunt si alte zeci de milioane de persoane care traiesc in saracie crunta. Astfel ca pe internet au aparut si contra-fotografii in care apar oameni muncind si care ironizeaza aroganta beizadelelor.

O pitipoanca in plina dilema existentiala

In Shanghai, serviciul de pompieri a difuzat o fotografie in care un angajat apare muscand din tarana, intre doua autospeciale de stingere a incendiilor. Si multi internauti si-au facut cunoscuta furia in fata acestor semne exterioare ale bogatiei etalate pe trotuare sau podele. ”Acesti indivizi sunt cretini. Trebuie sa ai un gol in cap si in existenta pentru a cauta prin toate mijloacele sa dovedesti ca existi astfel”, a scris un internaut pe Weibo. Se pare ca noul challenge a luat nastere initial vara trecuta, in Rusia, unde celebritati s-au fotografiat cu nasul la pamant in fata scarilor avioanelor lor particulare sau a iahturilor.

author avatar
Tudor Borcea
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger