AcasăNewsCum isi aranjeaza pedelistii functiile la Congres

Cum isi aranjeaza pedelistii functiile la Congres

Cuvantul de ordine la congresul de sambata este ”unitate”. Acesta este motivul pentru care pedelistii vor merge de aceasta data pe o structura de conducere deja convenita.

Ca sa scape de orice balamuc, pedelistii si-au aranjat congresul, iar Gheorghe Flutur va fi noul SG al partidului

Ca dovada ca toti au priceput ca razboiul cu USL este pe viata si pe moarte, pedelistii au pus batista pe tambal. Ca urmare, asa numita ”tabara Macovei” nu a depus o motiune si nici Monica Macovei personal nu va candida. ”Ii voi sustine pe Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Paleologu si pe toti cei care vor revigorarea si reformarea PDL”.

Cum nici gruparea Boc nu-i face concurenta, Vasile Blaga va candida singur pentru presedintia PDL. Situatia se regaseste si in cazul secretariatului general al partidului, unde Blaga si l-a ales deja pe Gheorghe Flutur. O alta regula care va functiona la congresul de sambata este cooptarea liderilor pedelisti locali care au obtinut rezultate bune la localele din 10 iunie, ceea ce inseamna ca George Scripcaru, Mircea Hava, Dorin Florea, Mihai Stanisoara trebuie sa se regaseasca ca vicepretedinti in viitoarea formula de conducere a PDL. La ”liber” se pare ca raman doar functiile de secretar general adjunct, unde este posibil sa vedem ceva concurenta, dar nimic de anvergura.

author avatar
Simona Badulescu
183 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ponta, demisia imediat! Educa-te si apoi sa faci politica. Ponta desi nu poporul te-a ales in fruntea guvernului, trebuie sa tii cont de dorintele lui. Altfel patesti ca mentorul tau, Nastase.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger