AcasăNewsCum intocmeste o firma de pompe funebre din sectorul 1 pachetele pentru...

Cum intocmeste o firma de pompe funebre din sectorul 1 pachetele pentru pomana si parastas?

Pomenirea celor care au parasit acest plan al vietii este facuta inca din cele mai vechi timpuri. Impartirea pachetelor de pomenire are ca scop ajutarea sufletului in viata de dincolo, pentru a strabate cu usurinta vamile vazduhului si a fi iertat de pacatele facute, dar si pentru ca persoana decedata sa fie pastrata mereu in memoria urmasilor sai. Realizarea pachetelor pentru slujbele de pomenire si parastas este inclusa in lista de servicii asigurate de o firma de pompe funebre sector 1, ajutand astfel familiile indoliate sa respecte traditiile crestinesti si sa ofere participantilor produse de calitate.

Pregatirea acestor pachete este deosebit de importanta pentru familia persoanei decedate. Dorinta de a organiza ceremonia de ramas-bun in cel mai mic detaliu, acordand atentie fiecarui aspect, este evidenta in toate cazurile. Acest lucru se explica si datorita insemnatatii evenimentului funerar si a simbolisticii crestine care a fost transmisa din generatie in generatie, pana in prezent. Intentia principala care predomina la pregatirea pomenii este de a oferi ce este mai bun, pentru a asigura linistea sufletului. Se crede ca prin respectarea datelor de pomenire, la 3, 9 si 40 de zile, sufletul celui decedat este ajutat in viata de apoi. Tocmai de aceea, atentia acordata pomenirilor este sfanta pentru majoritatea crestinilor.

Pachete complete pentru pomana si parastas

O firma de pompe funebre sector 1 va poate ajuta sa pregatiti pachete impresionante pentru a avea multumirea ca v-ati prezentat onorabil la evenimentul funerar. Astfel, pomenirea organizata dupa inmormantare, dar si cele organizate ulterior conform normelor religioase, vor fi de inalta tinuta. Veti putea opta pentru pachete si meniuri standard sau veti avea posibilitatea de a le personaliza in functie de preferintele si bugetul dumneavoastra. Indiferent de alegerile facute de dumneavoastra, personalul firmei funerare se va asigura ca toate produsele sa aiba o prezentare deosebita si un gust delicios.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra in aceste momente dificile, echipa specializata se va asigura ca veti primi produse si servicii funerare ce vor include pregatirea unui set complet pentru pomana si parastas format din coliva, colaci, vase, pachete alimentare cu produse de post sau de dulce. De asemenea, va va livra pachetele dorite la domiciliu, la biserica, la cimitir sau in orice alta locatie aleasa de dumneavoastra, scapandu-va de grija transportului.

Seturi standard sau personalizate

Setul complet pe care vi-l pune la dispozitie firma de pompe funebre sector 1 este compus din preparate culinare, alimente, tacamuri si alte produse necesare. Iata ce cuprinde un set standard pentru pomana si parastas!

  • 12 farfurii cu mancare gatita de post sau de dulce, la care se ataseaza 6-12 produse infoliate;
  • 12 cani;
  • 12 furculite sau linguri;
  • 12 pachete (8-10 produse de post sau de dulce);
  • 2 platouri de coliva;
  • 1 sticla de vin de 1L;
  • 1 sticla de vin si ulei (½ L);
  • 1 set de pahare din plastic;
  • 1 set de lingurite din plastic;
  • 24 de lumanari;
  • 3 colaci.

Pachetele si vasele contin preparate si produse de cea mai buna calitate, atent pregatite de firma de pompe funebre sector 1, care au fost alese respectand cerintele dumneavoastra. Tipul si numarul de produse incluse in fiecare pachet va fi stabilit de dumneavoastra.

Setul standard se poate modifica la cerere in functie de persoanele participante la eveniment sau de dorinta dumneavoastra. In cazul in care doriti ca pomenirea sa se desfasoare intr-un cadru organizat, puteti opta si pentru restaurantul firmei funerare, de unde puteti alege meniuri personalizate.

Apelati la serviciile unei firme de pompe funebre sector 1 si organizati o pomenire sau un parastas onorabil!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger