AcasăNewsCum încearcă Wizz Air și Ryanair să-i fure clienții companiei Blue Air....

Cum încearcă Wizz Air și Ryanair să-i fure clienții companiei Blue Air. Ce au anunțat companiile aeriene

blue airCum încearcă Wizz Air și Ryanair să-i fure clienții companiei Blue Air. Ce au anunțat companiile aeriene

Companiile low cost Wizz Air și Ryanair anunță tarife speciale pentru pasagerii abandonați de Blue Air, după ce compania a anunțat anularea zborurilor până luni, 12 septembrie.

Pasagerii afectați pot rezerva acum bilete pe zboruri Wizz Air cu tarife începând de la 49.99 de euro folosind codul rezervării Blue Air, se arată în comunicatul de presă al companiei Wizz Air.

Tarife speciale la zborurile Wizz Air și Ryanair

Rezervările pot fi efectuate prin intermediul paginii Wizz Air pentru tarife speciale. Potrivit promovării de pe site-ul companiei, preţurile sunt valabile pe anumite rute, cu număr limitat de locuri.

Și Ryanair a anunțat că a lansat tarife speciale pentru pasagerii afectaţi de anularea zborurilor de către Blue Air. Acestea pornesc de la 49,99 euro, pentru călătorii până pe 31 octombrie, cu menţiunea că pot fi rezervate până la miezul nopţii de 9 septembrie.

Blue Air a anulat zborurile din și spre România

Blue Air Aviation a anunţat marţi că suspendă până luni, 12 septembrie, toate cursele programate a pleca de pe aeroporturile din România, din cauza popririi tuturor conturilor companiei de către Ministerul Mediului, care pune compania în imposibilitatea achitării costurilor curente, necesare pentru operarea zborurilor zilnice.

„Din păcate, această blocare a tuturor conturilor bancare ale Blue Air a venit la scurt timp după declaraţiile publice şi instigările directe de ‘a nu mai cumpăra bilete Blue Air’ propagate în spaţiul public de către un reprezentant cu rang înalt al statului român, respectiv preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC)”, susţin reprezentaţii companiei.

author avatar
Andreea Vlad