AcasăNewsCum încearcă Wizz Air și Ryanair să-i fure clienții companiei Blue Air....

Cum încearcă Wizz Air și Ryanair să-i fure clienții companiei Blue Air. Ce au anunțat companiile aeriene

blue airCum încearcă Wizz Air și Ryanair să-i fure clienții companiei Blue Air. Ce au anunțat companiile aeriene

Companiile low cost Wizz Air și Ryanair anunță tarife speciale pentru pasagerii abandonați de Blue Air, după ce compania a anunțat anularea zborurilor până luni, 12 septembrie.

Pasagerii afectați pot rezerva acum bilete pe zboruri Wizz Air cu tarife începând de la 49.99 de euro folosind codul rezervării Blue Air, se arată în comunicatul de presă al companiei Wizz Air.

Tarife speciale la zborurile Wizz Air și Ryanair

Rezervările pot fi efectuate prin intermediul paginii Wizz Air pentru tarife speciale. Potrivit promovării de pe site-ul companiei, preţurile sunt valabile pe anumite rute, cu număr limitat de locuri.

Și Ryanair a anunțat că a lansat tarife speciale pentru pasagerii afectaţi de anularea zborurilor de către Blue Air. Acestea pornesc de la 49,99 euro, pentru călătorii până pe 31 octombrie, cu menţiunea că pot fi rezervate până la miezul nopţii de 9 septembrie.

Blue Air a anulat zborurile din și spre România

Blue Air Aviation a anunţat marţi că suspendă până luni, 12 septembrie, toate cursele programate a pleca de pe aeroporturile din România, din cauza popririi tuturor conturilor companiei de către Ministerul Mediului, care pune compania în imposibilitatea achitării costurilor curente, necesare pentru operarea zborurilor zilnice.

„Din păcate, această blocare a tuturor conturilor bancare ale Blue Air a venit la scurt timp după declaraţiile publice şi instigările directe de ‘a nu mai cumpăra bilete Blue Air’ propagate în spaţiul public de către un reprezentant cu rang înalt al statului român, respectiv preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC)”, susţin reprezentaţii companiei.

author avatar
Andreea Vlad
310 afisari

7 COMENTARII

  1. Acele actiuni de a sfatui consumatorii sa nu mai cumpere bilete la BlueAir si blocarea conturilor BlueAir sunt actiuni disctructive ale statului roman facute impotriva unei companii romanesti. Incepe sa iasa repede la iveala al cui este interesul eliminarii BlueAir de pe piata, adica al firmelor concurente straine care pun acum gheara pe clientii firmei romanesti.

  2. Asa face o companie cu datorii la stat.Se razbuna pe cetateni si clienti.
    Daca cetatenii de rand nu-si achita obligatie catre stat, statul ii executa silit.
    Companiile cu milioane de lei datorii, nu platesc nimic.
    De ce sa preia Tarom datoriile Blue air ?
    Blue air aviation SA are multe dosare in instanta.

    • De ce sa preia Tarom datoriile ? pentru ca este urmatorul planificat la faliment pentru a fi vandut !

  3. Pute a afacere cu para-ndarat dinte blue air si „autoritati ” , psd grindeanu , de genul despagubirii escrocilor micula , si constanda . vine campania iar buzunarele politrucilor sint saci fara fund . evident ca ciugulesc si cei care ar trebui sa ne apere de escroci.

  4. BLUE AIR ORGANIZEAZA CU GUVERNANTII SI PARTIDUL CIUMEI GALBENE, DAR SI SECURISTII SINECURISTI CARE IAU LEFURI LA BLUE AIR…UN ACT TERORIST ASUPRA ROMANILOR!

    CIUCA FARA MACIUCA NU TRIMITE PROCURORII PESTE PUSCARIABILII BLUE AIR, NELU IORDACHE 12 ANI, CI JOACA TEATRUL MINERIADEI DIN OTOPENI..
    CA SA DEA BANI DE HOTII LA BLUE AIR…BLUE AIR DA TEPE ROMANILOR DE PESTE 12 ANI, FIIND MEREU SI MEREU ALIMENTATA CU BANI DE LA BUGET
    ..FU..U-VA MAMA VOASTRA DE HOTI SI CONTRABANDISTI, STIU UNII DINTRE CEI DE LA BLUE AIR CE CARA PENTRU SECTORUL SPALARI DE BANI..SI VOR BANI DE LA ROMANI…CIUCA, GENERALUL CUI TE-A SCOS PESTE NOI, AI PARANDARAT CU LUDOVIC ORBAN, CA SLUGA LUI, IONEL DANCA SE DA CU CURU DE PAMANT SI SE SPANZURA PENTRU BLUE AIR. REPEDE, FUNIE SI SAPUN, PANA NU CHELTUIE SPAGA PENTRU SCANDAL…MORTII VOSTRI DE PROGRESISTI …AU PUS NUMELE CASEI REGALE DAR VOR BANI DE LA POPOR!!! CHELULUI TICHIE DE MARGARITAR…
    BLUE E O FIRMA TEAPA, NU DE INTERES STRATEGIC…CATI HOTI, SECURISTI SI INFRACTORI ARE PRINTRE ANGAJATI?! LA MUNCA JEGURILOR, NU LA FURAT NON STOP…

    1998- 2010…2010-2022…LUATE CATE 12…DUC SPRE
    .NIMIC!
    NOUA HOTIE ORGANIZATA DE GUVERNUL ROMANIEI CU PROGRESISTII DE LA BRUXELLES….

  5. Aumai

    Au mai ucis niste locuri de munca romanesti pt altii care toti sustin companiile doar ca nu sunt tradatori!

  6. Sa demonstreze grindeanu cudocumente ca astia care vor lua piata romaneasca au platit cert verzi Altfel e un asasin ec al firmelor romanesri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger