AcasăNewsCum il indulceste Corina Vintan pe ministrul Kelemen Hunor la Palatul Stirbei...

Cum il indulceste Corina Vintan pe ministrul Kelemen Hunor la Palatul Stirbei

Concentrat doar pe scandalurile politice, ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a lasat de izbeliste proiectul privind restaurarea si modernizarea Palatului Stirbei.

Chiar daca a primit toate avizele comisiilor de specialitate de la Ministerul Culturii si Primaria Generala a Capitalei, proiectul Stirbei (realizat de renumitul arhitect Vladimir Arsene) asteapta de sase luni semnatura lui Kelemen Hunor. Ocupat mai mult cu congrese, reuniuni politice si, mai nou, cu scoaterea maghiarilor in strada, ministrul Culturii refuza sa dea unda verde lucrarilor.

„Desi proiectul a fost  avizat in repetate randuri de comisiile de specialitate, creandu-se chiar si mecanisme suplimentare de consultare in interiorul ministerului, cum a fost dezbaterea profesionala la care a participat elita specialistilor in arhitectura si urbanism, de mai bine de jumatate de an proiectul sta pe masa ministrului Kelemen Hunor, care refuza sa-l semneze”, sustine Corina Vintan, reprezentantul companiei care se ocupa de imaginea Palatului Stirbei.

Exemplu elocvent al arhitecturii romantice, Palatul Stirbei  a fost cumparat in anul 2005 de omul de afaceri Ovidiu Popescu, planul sau fiind sa il reabiliteze si sa-l integreze intr-un complex multifunctional, care va include un corp rezidential, spatii comerciale, galerii de arta si boutique-uri. Pe scurt, un concept imobiliar avangardist pentru Bucuresti, in valoare de 120 de milioane de euro.

 

author avatar
Victor Paun
1.390 afisari

2 COMENTARII

  1. Reabilitarea se va putea realiza imediat daca doamna Vintan va introduce in proiect un amvon de unde un popa papistas sa predice politica UDMR, caci politica astora, fapt demonstrat in toata tara, se face in biserica, iar ce toaca papistasul este litera de lege pentru enoriasi. Asa ca…, la treaba!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger