AcasăNewsCum i-a tăiat statul român "ţeava" cu bani lui Alexandru Cumpănașu

Cum i-a tăiat statul român „ţeava” cu bani lui Alexandru Cumpănașu

alexandru-cumpanasuCum i-a tăiat statul român "ţeava" cu bani lui Alexandru Cumpănașu

Ministerul Educației a încetat, în data de 29 martie 2021, toate parteneriatele cu Asociația pentru Implementarea Democrației (AID, a lui Alexandru Cumpănașu) în toate cele trei proiecte din 2018 și 2019, anunță instituția.

În prezent, între Ministerul Educației și Asociația pentru Implementarea Democației (AID) nu există nicio colaborare/parteneriat/acord privind desfășurarea unor activități finanțate din fonduri europene, potrivit sursei citate.

Ministerul Educației a anulat un acord de parteneriat din 18 decembrie 2018 cu Asociația pentru Implementarea Democrației a controversatului personaj Alexandru Cumpănașu. Este vorba despre proiectul „Dezvoltarea de reglementări instituționale privind etica, integritatea și anticorupția în sistemul de educație”.

Care sunt cele 3 contracte reziliate?

  1. „Sistem de Management al Calității pentru Ministerul Educației și Cercetării și structuri subordonate – CAF”.

În acest proiect, după încetarea parteneriatului cu AID, Ministerul Educației a preluat responsabilitatea implementării activităților pentru finalizarea și atingerea obiectivelor din contractul de finanțare.

2. „Noi Perspective în Educație – NPE”

În acest proiect, după încetarea parteneriatului cu AID, Ministerul Educației a preluat responsabilitatea implementării activităților pentru finalizarea și atingerea obiectivelor din contractul de finanțare prin noua structura din cadrul ministerului – Direcția Generală România Educată.

3. „Dezvoltarea de Reglementări Instituționale privind Etica, Integritatea și Anticorupția în sistemul de educație„.

În ceea ce privește primul proiect din listă, „Sistem de Management al Calității”, în valoare de 4 milioane lei, Cumpănașu a declarat pentru Newsweek România că Ministerul Educației nu i-a rambursat banii și că urmează să îi facă plângere la DNA ministrului Sorin Cîmpeanu.

author avatar
Andrei Ștefan
743 afisari

3 COMENTARII

  1. ACEST NEBUN DACA NU AR AVEA GRADE DE SECURIST BOLSEVIC NU AR UMBLA SINGUR PE DRUM…………….

  2. Cumpanasule, bai pedofil sub acoperire pe Internet, ce plm o sa faci de acum, bai securiciule ? 🙂 Iti joaca ochii in cap zici ca sunt 2 cepe mari, bai afumatule !! 🙂 Toti rad de tine, bai maskariciule, lasa-te de meseria asta, si emigreaza mai bine in Papua-Noua Giunee, acolo e de tine, iti pun aia pielea pe bat in maxim 3 zile, avortonule !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Agariciule !! 🙂

  3. Întrebare întrebătoare. Cum a ajuns acest individ să obțină, în primă fază, aprobare pentru proiectele lui faradaburidice, până să se vadă la tribună și să-i taie vârtoasa macaroană?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger