AcasăNewsCum i-a cantat Robert Turcescu lui Calin Popescu Tariceanu la un pahar...

Cum i-a cantat Robert Turcescu lui Calin Popescu Tariceanu la un pahar de vin FOTO

Robert Turcescu, lautar pentru Tariceanu (foto: blitzmagazine.ro)

Robert Turcescu a fst surprins in cateva fotografii, in care isi exteriorizeaza latura prietenoasa, sensibila fata de politicieni si ii canta fostului premier Calin Popescu Tariceanu, cu un microfon intr-o mana si cu paharul de vin in cealalta.

Robert Turcescu, lautar pentru Tariceanu (foto: blitzmagazine.ro)

Chiar daca in ultima perioada Robert Turcescu nu prea mai  simpatizeaza cu membrii Opozitiei, preferand sa fie solidar in mai multe randuri cu demersurile Puterii, au fost vremuri cand jurnalistul se simtea mult mai apropiat de unii politicieni, acum membri ai USL. Atat de apropiat incat a renuntat la postura dura si critica, afisata in emisiunile televizate, si a pus mana pe microfon pentru a-i face pe plac lui Calin Popescu Tariceanu.

Astfel, jurnalistul a trecut in dreapta acordeonistului si s-a apucat de cantat muzica lautareasca, aratand ca se pricepe sa foloseasca microfonul si in alte sensuri decat cele consacrate in emisiunile de televiziune.

Nu stim daca Turcescu a prestat vocal (a nu se citi oral – n.r.) pentru fostul premier in anii cand acesta era sef la Palatul Victoria sau intamplarea este mai recenta, la fel cum nu stim cat de mult i-a placut lui Tariceanu interpretarea ziaristului, dar daca ne uitam atent putem citi pe fetele lor ca ambii sunt cuprinsi de un sentiment de extaz si beatitudine.

De departe, partea cea mai inedita a situatie va fi sa distingem daca Tariceanu a jucat dupa i-a cantat Turcescu sau daca jurnalistul a cantat dupa cum i-a dictat fostul premier… si nu numai in seara respectiva, ci in general…

Sursa foto: blitzmagazine.ro

author avatar
Ciprian Purice
997 afisari

1 COMENTARIU

  1. Kuki Tariceanu este un boier, merita o dedicatie muzicala. Ce nu inteleg, este cum poate Kuki, sa faca sluj in fata acelui mascarici, cu ochi de peste fiert si nume de floare care la mazilit precum un pasa otoman.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger