AcasăNewsCum gasesti zboruri ieftine? Iata 7 sfaturi utile!

Cum gasesti zboruri ieftine? Iata 7 sfaturi utile!

zboruri ieftine

Exista foarte multe persoane care declara ca nu calatoresc pe cat de mult si-ar dori din cauza preturilor piperate ale zborurilor. Desi se poate intampla sa aiba dreptate, de foarte multe ori, ei nu stiu cum sa gaseasca zboruri ieftine.

zboruri ieftine

Ai dori sa afli cum trebuie sa procedezi pentru a calatori rapid si ieftin, in conditii de top? Inseamna ca ai ajuns unde trebuie! Descopera doar 7 recomandari de care ar trebui sa tii cont data viitoare cand vrei sa iti rezervi un zbor!

  1. Sterge-ti urmele

Multe strategii de marketing includ urmarirea de cookie-uri. Principiul pe care functioneaza acestea este relativ simplu: cu cat cauti mai des un produs sau un serviciu, cu atat ti-l doresti mai tare si inseamna ca esti dispus sa platesti mai mult pentru acesta. Biletele de zbor nu fac exceptie de la aceasta regula, motiv pentru care ar trebui sa folosesti o fereastra incognito pentru a explora optiunile pe care le ai la dispozitie.

  1. Profita de studentie

Studentia nu este doar una dintre cele mai frumoase perioade din viata ta, conform multor persoane, ci aduce si nenumarate avantaje. Daca si tu esti student, profita de statutul tau pentru a descoperi reduceri si preturi convenabile.

  1. Rezerva-ti zborul la momentul potrivit

Cand ar trebui sa faci rezervarea pentru a profita de zboruri ieftine? Raspunsul pare simplu: nici prea devreme, nici prea tarziu. In general, daca mergi in Europa, este recomandat sa achizitionezi biletul cu 6-8 saptamani inainte de data dorita.

In general, preturile cresc incepand cu 14 zile inainte zborului. Exista si persoane care asteapta pana in ultimul moment pentru a-si cumpara un bilet pentru a profita de ofertele de ultimul moment. Retine totusi ca aceasta varianta este extrem de riscanta.

  1. Zboara cu companii low cost

Este de la sine inteles faptul ca, daca vrei sa achizitionezi zboruri ieftine, cea mai buna varianta este o companie aeriana low cost. Aceasta solutie este potrivita mai ales daca nu vei petrece foarte mult timp in avion. Astfel, vei ajunge la destinatia dorita cu putini bani, iar ceea ce economisesti poate fi folosit pentru suveniruri sau pentru alte activitati din vacanta ta. 

  1. Intereseaza-te de aeroporturile secundare

In fiecare tara exista aeroporturi secundare destinate curselor low cost. Cand introduci destinatia calatoriei tale, ai putea sa apelezi la unul dintre acestea si vei fi surprins de numarul de zboruri ieftine pe care le vei gasi. 

  1. Fii deschis cu destinatiile de vacanta

In cazul in care iti doresti o vacanta mai mult decat orice, insa nu ai o destinatie anume in minte, ai mai multe sanse de a gasi zboruri ieftine. Companii aeriene precum Animawings au o oferta variata de destinatii la care poti ajunge cu foarte putini bani, asa ca merita sa arunci o privire pe platforma online a acestei companii.

  1. Alege o companie aeriana avantajoasa si de incredere

Daca nu vrei sa te complici cu toate detaliile mentionate anterior, mai exista o solutie la care poti apela. Acceseaza platforma online a companiei aeriene Animawings, exploreaza oferta de zboruri sau introdu destinatia care te intereseaza si vei avea acces la cele mai avantajoase curse.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger