AcasăNewsCum fura Stefan Florescu voturi de la primarul Oprescu

Cum fura Stefan Florescu voturi de la primarul Oprescu

Escrocheriile, minciuna si falsurile – sunt doar cateva dintre „armele” la care apeleaza Stefan Florescu, alias „candidatul interlopilor”, ca sa puna mana pe functia de primar al Sectorului 6. Si-a pus chipul langa sfinti, in calendar, s-a imprumutat pe la camatari ca sa pozeze intr-un om cu suflet mare si, mai nou, incearca sa atraga alegatori folosindu-se de imaginea primarului general Sorin Oprescu.

Candidatul ii minte pe locuitorii Sectorului 6, spunand ca are sustinerea lui Oprescu

Ingrozit ca nu va ajunge primar si ca nu va avea de unde sa le dea mafiotilor din Clanul Sportivilor o paine de mancat din afaceri cu bani publici, Stefan Florescu a inceput sa arunce zilnic pe strazile Sectorului 6 fluturasi mincinosi prin care ii induce in eroare pe cetateni. Cu ce bani a tiparit independentul Florescu miile de fluturasi, nimeni nu poate spune, insa cu siguranta nu din salariul de directoras, intrucat acesta este de doar 1.400 de lei pe luna.

De cand a devenit functionar public, Florescu si-a cumparat un Mercedes de peste 100.000 de euro

In incercarea de a fura macar cativa alegatori, Florescu sustine ca ar avea sprijinul actualului primar general.

Chipul „sfantului” Stefan apare pe un calendar ortodox

El si-a montat chiar ban-nere care acrediteaza o astfel de relatie. Asocierea frauduloasa cu numele lui Sorin Oprescu este o manevra disperata de a sterpeli din voturile echipei USL. Si un gest de razbunare, pentru ca USL nu l-a sustinut pentru fotoliul de primar de sector.

Motiv de harta in USL

Florescu a botezat de trei ori gemenele staretei pacatoase, doar pentru a aparea la televizor

Cand liderii PSD si cei ai PNL au aflat care este anturajul fostului director al Administratiei pietelor din sectorul 4, devenit o piatra de gatul justitiarului Piedone, au fost gata sa riste iesirea din alianta, pentru a nu se inhaita cu mafia pietelor bucurestene. Numeroasele inregistrari acuzatoare postate pe internet au fost cele care au convins partidul lui Victor Ponta sa mearga pe mana liberalilor. Florescu recunoaste ca da mita electorala, dar mai ales ia in batjocura si la injuraturi USL ‒ in special pe cei doi lideri Victor Ponta si Crin Antonescu ‒ si foloseste cu lejeritate numele lui Dan Voiculescu, finantatorul partidului pe care il reprezinta. Oricum „seful” lui Florescu, la adresa caruia exista numeroase referiri fara a i se dezvalui identitatea pare sa reprezinte, de fapt, o grupare obscura din PSD, si nu partidul oficial din care respectivul face parte. La scurt timp dupa ce a audiat injuriile si grosolaniile candidatului independent, presedintele PSD a avut ocazia sa se convinga cum stau lucrurile cand a mai descoperit pe listele de consilieri din acelasi sector 4 un individ certat cu legea, din acelasi clan al „Sportivilor” care garanteaza si pentru Florescu. Inca o confirmare a zicalei „Pazeste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma pazesc singur”. Tactica electorala a lui Florescu este lipsita de efecte semnificative in batalia electorala in care Sorin Oprescu si echipa sa domina competitia.

Specula cu spatii comerciale

„Finul lui Cristian Popescu Piedone”, dupa cum are grija sa trambiteze pe toate drumurile, doar, doar s-o lipi de buna imagine pe care primarul sectorului 4 o are in ochii cetatenilor, Florescu s-a descurcat singur din cea mai frageda tinerete si a inceput sa faca bani prin specula cu spatii comerciale. A reusit sa inchirieze toate spatiile comerciale din Piata Chilia Veche din sectorul 6 la un pret derizoriu, pentru ca ulterior sa le subinchirieze la preturi de zece ori mai mari, prin firma „Sefran International” SRL. Daca inspectorii ANI ar vrea sa inteleaga cu adevarat transferurile de capital, un element cheie ar fi Marius Florescu, fratele candidatului din Sectorul 6. Si abia atunci s-ar vedea ca averea agonisita de Stefan Florescu nici nu se compara cu cat a daruit celor aflati in suferinta…

Diplome scoase de sub tarabele din Berceni

Daniel Daianu, Mugur Isarescu si Florin Georgescu sunt asteptati la un curs de dezvoltare financiara tinut de Florescu, care stie sa scoata pe oricine din criza de lichiditati (daca a invatat atunci cand trebuia, astazi se vede, iar rubrica studii din CV il face invidios si pe domnul Ioan Mang – studii juridice, diplomatice, masterand in Drept comercial european, cu practica facuta in Berceni, absolvent al Colegiului National de Aparare si al Institutului National de Administratie, plus o conditie fizica excelenta pentru ca a absolvit si…. Institutul de Educatie Fizica si Sport, tocmai la Bacau!!!). Dupa modelul ministrilor PDL, Florescu a inceput la 34 de ani doua facultati – drept la Hyperion si Sport la Bacau – si le-a terminat pe amandoua la… 35 de ani. Asa om plin de energie mai rar!

Bataie de joc la adresa nevoiasilor

Filantrop desavarsit, Florescu are grija de toti nevoiasii din sector (a mai auzit cineva de un sef de piata filantrop?). Daca inventariem actiunile caritabile cu care se lauda in propriile surse de informare, ajungem la concluzia ca in sectorul 6 e mai bine sa faci parte din categoriile defavorizate si sa te bazezi pe domnul Florescu, decat sa aduci acasa doua salarii medii. De la o masa gratuita acordata pensionarilor in restaurantul sau, el a ajuns sa ofere acestora bilete saptamanale la teatru si film, pelerinaje gratuite, cadouri, sa ofere adapost si chiar sa promita case. Daca ne luam dupa site-ul personal al impricinatului, pensionarii cu venituri reduse primesc pe langa o ciorba calda, o bere sau chiar o tarie, asta pentru ca Florescu e fondatorul asociatiei umanitare “Din suflet pentru suflet”. Totusi, sa-i recunoastem talentul de carciumar: cine are chemare pentru aceasta breasla stie ca e bine sa dea primul rand din partea casei. Sub aspect financiar doar remarcam inventivitatea cu care rezulta dubla contabilitate din imbinarea activitatii unui agent comercial cu o fundatie la acelasi sediu. Dar cine ar avea tupeul sa-l controleze pe Florescu?

Acum sa nu va imaginati ca un sfant a coborat printre noi, un haiduc asemeni lui Toma Alimos, si noi vrem sa va vaduvim de darurile lui! In octombrie 2011, ziarul Adevarul prezenta cazul unor copii premianti care locuiau de 8 ani intr-o ghereta improvizata din Capitala impreuna cu mama lor. Fara sa stea pe ganduri, Florescu a iesit la televizor si a promis public o casa familiei Manea. A mentionat ca ii sunt necesare vreo 10 zile sa aranjeze apartamentul cu 3 camere. Dupa ce si-a vazut gestul filantropic la toate televiziunile, individul a uitat cu totul promisiunile facute, dupa cum a povestit mai tarziu Victoria Manea, fara sa inregistreze aceeasi cota de audienta ca binefacatorul sau.

Se apropie scadenta catre interlopi

Disperat din cauza datoriilor facute pe la camatari si aruncat peste bord de Partidul Conservator pentru combinatiile dubioase pe care le facea cu indivizi din Clanul Sportivilor, Stefan Florescu a ajuns in pragul disperarii. Nici macar flacara violet aprinsa de Mircea Geoana pe vremea cand garanta in stanga si-n dreapta nu-l mai salveaza pe Florescu de furia camatarilor si interlopilor care au investit in zadar de ceva timp in campania acestuia… Fara functia publica din care omul lor sa le imparta cascavalul in pietele agroalimentare, pomenile electorale sunt chiar bani dati degeaba… Si uite asa, increngaturile de interese care au crescut violenta in pietele din sectoarele 4 si 6 ale Capitalei au culminat cu internarea unui om la reanimare in plina campanie electorala. In astfel de conditii, rafuielile ca in Vestul Salbatic cer o mana de fier, o implicare in forta a Ministerului Administratiei si Internelor, pentru ca teroarea instituita de unii concurenti care confunda maidanul cu politica sa ia sfarsit.

De ce astfel de personaje recidiveaza si continua sa ne agaseze? Pentru ca Politia domnului Ioan Rus se limiteaza doar la a face munca educativa si ne difuzeaza clipuri privind caracterul penal al fraudei si mitei electorale. Probele practice ale activitatii MAI nu speram sa le mai vedem vreodata. Probele incriminatorii ale mitei electorale le poate viziona tot romanul pe internet cu conditia sa nu-i fi cazut cascheta peste ochi. Pacat domnilor guvernanti! Sperantele oamenilor simpli par inca o data aruncate la cosul istoriei.

Garantat blasfemie

Florescu este acelasi personaj care a botezat gemenele fostei starete Sebastiana Gatlan! El n-a stat pironit in fata televizorului sa vada cum maica stareta de la o manastire din judetul Calarasi a adus pe lume doua fetite gemene. A mirosit ce oportunitate mediatica se deschide si a actionat in consecinta. Impreuna cu sotia a pozat si filmat in nasul de botez al celor doua suflete nevinovate. Fetitele fusesera botezate la scurt timp dupa nastere de o doctorita, ca urmare a unei inrautatiri bruste a starii de sanatate. Amanuntul nu a avut nici o semnificatie, iar frica de Dumnezeu e un sentiment necunoscut pentru Florescu. Ceremonia desfasurata la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena de pe strada Tg. Neamt a incalcat canoanele bisericii, dar a respectat reteta pentru o lovitura de succes. Preotii – printre care si parohul Constantin Tincu – au refuzat sa le mai scufunde in cristelnita, dar au asteptat stanjeniti ca Florescu sa-si termine declaratiile de presa. Atat? Nu. Pentru ca presa nu a venit de la prima chemare, Florescu a repetat slujba si a doua zi cand in sfarsit a dat mult asteptatele declaratii de presa.

Spre deosebire de cazul familiei Manea, de aceasta data Florescu s-a ingrijit si dupa filmare sa o aduca pe drumul cel bun pe maicuta ratacita (de altfel si excomunicata de BOR): i-a oferit un abonament anual la SPA la implinirea a 41 de ani. Un masaj bun este cea mai scurta cale catre pocainta pentru pacatele trupesti, cel putin in opinia martirului Stefan. Revenind la Sorin Oprescu, il anuntam ca intra intr-o galerie selecta de persoane la imaginea carora tanjeste individul sus-mentionat. La finele anului 2011, Florescu a tiparit un calendar crestin ortodox pe care si-a imprimat, alaturi de sfinti, propriul chip spre a fi mai usor de recunoscut de catre alegatori. El a distribuit calendarul gratuit cetatenilor din sectorul 6, sector al Capitalei caruia ii pusese gand rau cu mult timp in urma. Reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane nu au ezitat nici un moment si au trimis o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6.

author avatar
Dan Bratu
2.905 afisari

8 COMENTARII

  1. Florescu n-are cum sa fure voturi de la Sorin Oprescu. Stefan Florescu e candidat pentru Primaria Sectorului 6, iar Sorin Oprescu pentru Primaria Municipiului Bucuresti.

  2. Banuiesc ca Oprescu ar fi luat pana acum atitudine daca nu ar fi fost de acord cu asocierea numelui sau cu Stefan Florescu.

  3. Nu inteleg cum poate sa fure voturile. Florescu candideaza la primaria sectorului 6 si Oprescu candideaza la primaria capitalei. Sunt convins de faptul ca, atat Oprescu, cat si Florescu o sa castige alegerile in 10.06.2012.

  4. Un hot pervers, un mafiot. Oricum nu inteleg agitatia. Sa te folosesti de numele lui Oprescu pentru a castiga voturi este o mare prostie, mai mult pierzi simpatizanti decat sa castigi :))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger