AcasăNewsCum face Opozitie Orban plangaciosul

Cum face Opozitie Orban plangaciosul

Stiti vorba aia a baietilor de oras: “N-ai loc de ala sa iei un pumn”. Asa si cu Ludovic Orban. N-ai loc de el sa depui o plangere. Le depune el pe toate. Sa nu va mire daca, intr-o zi, o sa faca plangere impotriva lui. Asa intelege seful principalului partid din Opozitie, altfel, partid prezidential, sa tina piept PSD-ului. Da’ solutii pentru o viata mai buna aveti, domnule Mandolina?

Liderul PNL stie una si buna. De cand a facut cateva drumuri pe la procurori si, cum necum, a scapat in libertate, lui Orban a inceput sa-i placa. Trage PSD un part, pac o plangere. Acum, ca e inceput de saptamana si cantarile si le-a programat spre weekend, Ludovic din Opozitie vrea sesiune extraordinara a Camerei Deputatilor. Ia cititi ce zice o goarna a acestuia, Dan Vilceanu pe nume: „Noi am depus o solicitare, o treime a deputatilor au depus o solicitare. Am indeplinit toate formalitatile legale prevazute in Regulament. Presedintele Camerei Deputatilor trebuia sa faca doar formalitatea convocarii Camerei Deputatilor in sesiune extraordinara, lucru pe care nu l-a facut. De ce? Pentru ca nu a dorit dansul, pur si simplu. Si asta, potrivit legii, conform Codului Penal, inseamna abuz in serviciu. Acesta este motivul pentru care discutam in momentul de fata despre depunerea unei sesizari penale impotriva presedintelui Camerei Deputatilor care a savarsit acest abuz. Este dreptul parlamentarilor, a unora dintre ei, sa solicite aceasta sesiune extraordinara si nimeni sau nimic nu ii poate opri sa faca acest lucru. Cel mai probabil conducerea grupului deputatilor PNL va semna sau, ma rog, membrii grupului, pentru abuz in serviciu”. Deci Dragnea e pasibil de dosar penal pentru abuz in serviciu ca nu sta la cheremul micutei Opozitii. Dar PNL, USR si PMP n-au si ei loc in Codul Penal? Pai au! Din cauza de manarii cu semnaturi de peste mari si tari ca, nah, si Opozitia e in concediu, nu numai Dragnea. Iata dovada. Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, careia Liviu Dragnea i-a delegat atributiile, a declarat, ieri, ca nu poate fi convocata sesiunea extraordinara ceruta de PNL, USR si PMP, pentru ca solicitarea nu respecta Regulamentul, iar unele semnaturi ale deputatilor sunt „diferite” sau „copiate”. Deputatul PSD a explicat ca „s-a constatat ca unele semnaturi sunt diferite”. Aceasta a adaugat ca a aflat de pe Facebook ca unii deputati semnatari „nu aveau fizic cum sa o faca”. „Saptamana trecuta, colegii mei de la cabinet, intamplator, fiind pe retelele de socializare, au constatat ca unii colegi semnatari ai tabelului practic nu aveau fizic cum sa o faca pentru ca ori nu se aflau in tara, asta mi-au spus ei uitandu-se la Facebook”, a precizat Carmen Mihalcescu. Pai e posibil ca imaculatul si achitatul Orban cu al sau PNL sa faca asa ceva?

author avatar
Andrei Coman
909 afisari

3 COMENTARII

  1. Acest personaj, se vrea prim-ministrul Romaniei …
    Pai se cam adevereste ca avem ce meritam daca astfel de incurca lume chiar reusesc cum au reusit si altii chiar recet,in ultimul an, ca Titulescu sta cu fata in jos in mormant.
    Mai omule, din ce traiesti, ca de, ai si tu facturi de platit, poate mai si fumezi, sper ca nu din cotizatia membrilor sau din ajutorul social ?
    p.s. cand mai consumi ceaiuri din alea… nu mai vorbi in public, mai fa o plangere penala

  2. O vorba din popor spune asa : „Ce naste din pisica, soareci mananca”. Ce pretentii poti avea de la fiul unui general de Securitate ? Chiar isi inchipuie cineva ca un astfel de ipochimen poate fi urmasul ideilor lui Ion.I.C. Bratianu? Sa fim seriosi !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger