AcasăNewsCum face bani Florentina Opris pe spatele milionarului Calin Fusu

Cum face bani Florentina Opris pe spatele milionarului Calin Fusu

Ca sa aiba mai multi clienti inregistrati, firma Florentinei Opris a „clonat” un cont cu date furate de pe site-ul Neogen

O firma a Florentinei Opris a gasit o metoda facila de a-si promova site-ul de matrimoniale: a facut membri pe banda rulanta persoane care nu au accesat niciodata pagina web. Cum? Simplu, cu informatii si fotografii luate de pe alte site-uri, cum ar fi, de exemplu, Neogen, detinut de milionarul Calin Fusu.

Ca sa aiba mai multi clienti inregistrati, firma Florentinei Opris a „clonat” un cont cu date furate de pe site-ul Neogen

Site-ul www.cautama.ro, proprietatea firmei Net Generation SRL Resita, al carei administrator este cunoscuta realizatoare Tv Florentina Opris, are peste 134.000 de membri numai in Europa de Est. O cifra consistenta, ce atarna mult la incheierea unui contract de publicitate. Numai ca nu se stie cati dintre oamenii prezentati drept clienti ai site-ului au habar, la randul lor, ca numele le apare la rubrica Matrimoniale.

Calin Fusu a facut o avere impresionanta cu Neogen, estimata la aproximativ opt milioane de euro

Un cititor „National” a descoperit, zilele trecute, ca isi cauta jumatatea pe site-ul Florentinei Opris si ne-a trimis pe adresa de e-mail pont@national.ro probele care demonstreaza ca respectivul cont este unul fictiv. Culmea, la galeria foto de pe site-ul vedetei figura o poza veche de aproape zece ani, care fusese postata pe neogen.ro si stearsa de acolo, odata cu dezactivarea contului, in urma cu mai bine de cinci ani. Intrucat datele erau identice cu cele de pe Neogen (actualmente zumzi.ro – n.r.), iar fotografia era folosita in mod ilegal de www.cautama.ro, cititorul a solicitat lamuriri celor de la firma Florentinei Opris, rugandu-i sa stearga respectivul cont „clonat”. Solicitarea a ramas insa fara raspuns.

Ieri, vedeta Tv a evitat sa raspunda la telefon, insa reprezentantii www.zumzi.ro, au explicat jurnalistilor de la „National” ca seful lor, milionarul Calin Fusu, nu a incheiat niciodata vreun protocol sau vreun contract cu firma Florentinei Opris, pentru a furniza datele sau fotografiile clientilor Neogen. „Intre site-urile detinute de domnul Fusu si firma din Resita nu a existat niciodata un contract de colaborare. Probabil ca administratorii site-ului respectiv au copiat datele de pe Neogen, fiindca noi nu le-am pus la dispozitie”, a declarat ieri Gabriela Udeanu, PR-ul companiei lui Fusu.

author avatar
Narcis Voica
1.408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger