AcasăNewsCum explică Poliția Capitalei imaginile cu mai mulți agenți care trag violent...

Cum explică Poliția Capitalei imaginile cu mai mulți agenți care trag violent de un bărbat, pe șoseaua Antiaeriană – VIDEO

barbatCum explică Poliția Capitalei imaginile cu mai mulți agenți care trag violent de un bărbat, pe șoseaua Antiaeriană - VIDEO

Un bărbat a fost săltat de polițiști în cadrul unui nou protest desfășurat pe strada Antiaeriană din Bucureşti. Se pare că protestatarul nu ar fi respectat indicațiile date de oamenii legii.

Polițiștii au intervenit marți seară în zona intersecției șoseaua Antieriana – strada Cojocaru Elena și Vasile unde se aflau aproximativ 30 de persoane care, în semn de protest, traversau în mod repetat strada pe trecerea pentru pietoni.

Bărbatul n-ar fi cooperat cu polițiștii

Din grupul de manifestanți, un bărbat a avut o atitudine necooperantă și chiar și după ce a fost șancționat a continuat să protesteze. Din această cauză, oamenii legii l-au condus către autospeciala de poliție.

În imaginile apărute în spațiul public se vede cum mai mulți polițiști trag de protestatar încercând să îl scoată din zonă.

„În jurul orei 19.50, în timp ce polițiștii desfășurau activități pentru a permite circulația vehiculelor pe sos. Antiaeriană, din grupul care traversa strada în semn protest, un bărbat nu a respectat în repetate rânduri, semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri. Având în vedere faptul că bărbatul în cauză a continuat să aibă o atitudine necooperantă, polițiștii l-au legitimat și i-au adus la cunoștință faptul că urmează să fie sancționat pentru nerespectarea indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier.

Protest cu scandal la Antiaeriană

După ce a fost sancționat, bărbatul a continuat să aibă același comportament, context în care, polițiștii l-au condus din partea carosabilă la autospeciala de poliție. Ulterior acestui moment, traficul rutier a fost reluat pe sos. Antiaeriană sub îndrumarea polițiștilor rutieri”, a transmis Poliția Capitalei.

Zeci de oameni au traversat o trecere de pietoni de pe strada Antiaeriană din Bucureşti pentru a atrage atenţia autorităţilor. Aceştia vor ca în zonă să fie montat un semafor pentru ca şoferii să încetinească şi astfel să fie evitate accidentele rutiere.

Seria protestelor de pe strada Antiaeriană a început pe 11 octombrie, atunci când un tânăr în vârstă de 19 ani a fost lovit și omorât de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni.

author avatar
Andreea Vlad
495 afisari

4 COMENTARII

  1. „…un bărbat a avut o atitudine necooperantă…”
    Zmei gaborii cu necooperantul, in schimb cu bombardierul cu Mertan alb care era sa-i storceasca sau sa-i cotonogeasca pe cativa pietoni, au fost foarte ingaduitori, n-au mai fost asa de zmei.

  2. Nu asa se face interventia! Trebuiau sa arda un baston intre ochi! Noi la Militie asa procedam. Sa-i fi vazut ce frumos mergea infractorul dupa aia!

  3. Pai acolo instalezi in 2 ore 🚦 cu buton. Apesi treci si gata. Daca sunt mai multe accidente mai pui la bizon si limitator de viteze. Ala te da cu capu in gat la zebra daca esti prostavan.

  4. COVID-19 | 25 de polițiști ai Secției 19 se află în izolare la domiciliu. 01.APRILIE.2020

    -police brutality!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger