AcasăNewsCum e cu poza cu Oprea si Obama/Ce explicatie da fostul vicepremier...

Cum e cu poza cu Oprea si Obama/Ce explicatie da fostul vicepremier si cum comenteaza Basescu

Poza de acum cativa ani: Gabriel Oprea dand mana cu fostul presedinte american, Barack Obama. S-a vrut a fi doar unul din instantaneele ce insotesc un mesaj pe care l-a postat vineri pe o retea de socializare fostul ministru, recent revenit pe scena politica, in incercarea de a revigora UNPR.

Doar ca fotografia a devenit virala dupa ce s-a raspandit cu viteza gandului varianta ca, de fapt, ar fi un trucaj, si ca in varianta originala fostii presedinti Obaa si Basescu ar fi dat mana, sub privirea lui Oprea. De aici s-a iscat un val de reactii in spatiul public. De comentat, a comentat inclusiv fostul presedinte Basescu, nemaivorbind ca episodul i-a inspirat de minune pe cei de la site-urile de satira, care au postat pe net un veritabil serial cu instantanee trucate in care apare chipul fostului vicepremier.

Reactia fostului presedinte Basescu cu privire la instantaneul cu pricina este una cat se poate de dura la adresa fostul vicepremier. „Vai de capul tau amaratule. Profesorul doctor, general, Gabriel Oprea, chiar a ajuns tare rau si jos daca pentru imagine (fara acoperire) falsifica fotografiile de la intalnirea mea cu Barak Obama. Inteleg ca falsul este semnalul relansarii sale in politica, dar pare ca falsul a fost si semnul sub care si-a construit toata viata marele profesor indrumator de doctorate. Altfel, eu ii doresc sanatate. Vai de capul tau amaratule !”, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Simtind nevoia sa dea o explicatie, Oprea a revenit pe Facebook cu urmatoarea precizare: „Referitor la fotografia cu presedintele Obama: Nu sunt fotograf, nu fac fotografii, nu le prelucrez si nici nu ma pricep sa le falsific! Am primit-o si eu. Fotografia am pastrat-o in arhiva personala asa cum am primit-o atunci, dupa eveniment, de la echipa de atunci. Adevarul este unul singur: in 2011 am fost la Casa Alba, in delegatia oficiala. Presedintele Obama a intins mana presedintelui Basescu, mie si ministrului Aurescu”.

sursa foto: captura Facebook

author avatar
Andrei Coman
420 afisari

1 COMENTARIU

  1. Chioru din cauza ochiului de sticla fara nervi si fara comenzi la uischi vede doar pixei si trucaje. Era normal sa nu-l vada Opoama pe chioru cel turmentat si sa dea cuba cu izmenaru.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger