AcasăNewsCum circula mijloacele RATB de Craciun si Revelion

Cum circula mijloacele RATB de Craciun si Revelion

(foto: a1.ro)

Sarbatorile se apropie, pregatirile sunt pe ultima suta de metri, iar drumurile parca mai multe ca oricand. Daca va ganditi sa calatoriti cu transportul in comun in aceasta perioada, aflati in cele ce urmeaza cum circula mijloacele RATB in ultimele zile ale anului, intre Craciun si Revelion.

(foto: a1.ro)

In cazul in care lucrati de Sarbatori, sau aveti in plan sa va vizitati rudele si prietenii si nu vreti sa folositi autoturismul propriu, e bine sa stiti din timp cum vor circula autobuzele, tramvaiele si troleibuzele in perioada Craciunului si de Revelion.

Mijloacele de transport in comun vor avea marti (25 decembrie), miercuri (26 decembrie) si in intervalul sambata, 29 decembrie-luni, 31 decembrie 2012, programul unei zile de duminica, au anuntat reprezentantii RATB, prin intermediul unui comunicat.

Luni, 24 decembrie, joi, 27 decembrie, vineri, 28 decembrie 2012, dar si in zilele de 3 si 4 ianuarie 2013 autobuzele, tramvaiele si troleibuzele vor circula ca in orice zi obisnuita de lucru.

Pentru cei care vor sa ajunga la petreceri, in noaptea dintre ani, folosind transportul in comun de suprafata, Regia anunta ca de Revelion, pe langa liniile RATB de noapte – care se vor succeda la intervale de 40 de minute – vor circula si tramvaiele liniei 41, respectiv 1. In timp ce tramvaiele 41 vor ajunge in statii la un interval de 15 minute, cele ale liniei 1 vor circula la intervale de 20 de minute.

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger