AcasăNewsCum circula metroul in noaptea de Inviere si in zilele de Pasti!

Cum circula metroul in noaptea de Inviere si in zilele de Pasti!

Schimbare la vârful Metrorex, în contextul criticilor venite de la ministrul Transporturilor

Vreti sa mergeti la biserica la slujba din noaptea de Inviere si vreti sa luati metroul? Iata cum circula trenurile in perioada Sarbatorilor de Pasti!

Vesti bune pentru bucuresteni! Daca nu aveti masina sau alegeti sa va lasati autoturismul personal acasa, in noaptea de Inviere, si alegeti sa mergeti la o biserica departe de casa, aveti o solutie – metroul! Garniturile circula in noaptea de 4- 5 mai 2013 dupa urmatorul program: intre orele 23:00- 01:00 la un interval de circa 10 de minute si intre orele 1:00- 05:00 la un interval de 20 minute.

Metrorex anunta ca in perioada 1-6 mai, a Sarbatorilor de Pasti, trenurile vor circula dupa un program specific zilelor de sarbatoare – pe Linia  M1+3  trenurile vor circula la un interval de 8-10 minute; Linia M1 = Pantelimon – Dristor 2 Magistrala 3 = Preciziei – Anghel Saligny; pe Linia M2  trenurile vor circula la un interval de 8-10 minute; Linia M2 = Berceni – Pipera; pe Linia M4  trenurile vor circula la un interval de 8-10 minute; Linia M4 = Gara de Nord 2– Parc Bazilescu.

231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger