AcasăNewsCum au stors vrăjitoarele din Dămăroaia 20.000 de la o ucraineancă. Femeia...

Cum au stors vrăjitoarele din Dămăroaia 20.000 de la o ucraineancă. Femeia a căzut ușor în plasa escroacelor

vrajitoareCum au stors vrăjitoarele din Dămăroaia 20.000 de la o ucraineancă. Femeia a căzut ușor în plasa escroacelor

Persoana păgubită cu 20.000 de euro de vrăjitoarele din Dămăroaia, care au fost luate pe sus de mascați, miercuri, sub suspiciunea săvârșirii de înșălăciune, ar fi o persoană de origine ucraineană, notează stiripesurse.ro.

Femeia, care e stabilită în Italia, ar fi luat contact cu vrăjitoarele prin intermediul internetului. Păgubita ar fi ajuns să meargă personal la cele patru escroace ca să cedeze banii despre care magicienele i-au spus că sunt…posedați!

Femeia a efectuat șapte tranzacții de 5.000 de euro

Una dintre vrăjitoare a luat legătura cu victima și i-a zis să îi comunice data nașterii, iar apoi corespondat online. În acest timp au avut vreo șapte tranzacții de aproximativ 5.000 de euro.

Ulterior, vrăjitoarea i-a spus femeii că dacă are o sumă mai mare de bani sau aur să vină ea în Italia să le descânte. Au mers toți 4 – vrăjitoarea, soțul, soacra și socrul. Femeia avea 16.000 euro și aur și a zis ca sunt posedate.

Au zis ca trebuie să ia banii și aurul sa le aducă în țară pentru că e nevoie de o incantație mai puternică la care să participe și alte vrăjitoare. Ulterior, femeia a constatat că banii nu îi mai sunt dați înapoi, așa că a apelat la Poliție.

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 5 Poliție au desfășurat o percheziție domiciliară, miercuri, 14 iunie, la domiciliul celor patru persoane acuzate că ar fi indus în eroare o altă persoană, sub pretextul că-i vor rezolva problemele personale, prin ritualuri de vrăjitorie.

author avatar
Andreea Vlad
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger