AcasăNewsCum au impartit Buzoianu si Toma banii de la Omniasig

Cum au impartit Buzoianu si Toma banii de la Omniasig

Constantin Buzoianu a fost opt ani consilierul lui Toma

Fosti colegi la Omniasig, Buzoianu si Toma nu s-au putut dezlipi de aceasta firma, chiar daca unul a ajuns sef la CSA iar celalalt – mare patron, cu mai multe afaceri, inclusiv in domeniul asigurarilor. Ce i-a legat pe cei doi de Omniasig? O firma si multi bani…

Constantin Buzoianu a fost opt ani consilierul lui Toma

Reporterii „National” au descoperit ca printre asociatii firmei Heep Media, agentia de publicitate care a semnat sute de contracte cu Omniasig, s-au aflat nu doar fiul sefului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), ci si sotia lui Constantin Toma.

Constantin Toma detine mai multe firme si o treime din Platinum Asigurari

Acesta a plecat de la carma firmei Omniasig anul trecut, dupa ce „National” a dezvaluit ca era suspectat de directionarea fondurilor austriecilor de la Vienna Insurance Group (VIG), companie care detine Omniasig, pentru a finanta afacerile controversatului iordanian Fathi Taher. Ce-i drept, la un moment dat, SC Vienna Group SRL, pe care o reprezenta Camelia Toma, s-a retras din Heep Media, facandu-i loc firmei Terra Invest Establishment, un offshore cu sediul in Liechtenstein.

„Ofiterul Toma” si militianul Buzoianu

Nevasta lui Toma si fiul lui Buzoianu au fost asociati la Heep Media, firma care a „muls” sute de contracte de la Omniasig

Constantin Toma, despre presa germana sustine ca a fost ofiter inainte de 1989, s-a concentrat in ultima perioada pe propria afacere, Platinum Asigurari, firma ce face parte din Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID), unde sunt multi bani de „mancat”. Recent, Toma a a dat 67% din Platinum nemtilor de la Gothaer, el ramanand cu restul de actiuni. Toma si fostul militian Constantin Buzoianu au devenit colegi 1998, cand primul era director general la Omniasig, iar cel de-al doilea – consilierul directorului. Timpul a trecut, ei au infiintat firme si au prosperat… In 2006, Buzoianu a trecut „la butoane”, devenind vicepresedinte al CSA, apoi, in 2011, a fost uns seful suprem al asigurarilor din Romania.

author avatar
Narcis Voica
3.131 afisari

3 COMENTARII

  1. Hai ca sunteti tari; acum cateva zile ati spus ca Buzoianu face afaceri si protejeaza o firma a mafiei italiene; apoi ati dat-o la intors si ati acuzat ca de fapt controleaza prea des acea societate si nu au avut niciodata legaturi de afaceri. Acum spuneti ca a facut afaceri cu Toma (banuiesc ca va doare foarte tare de banii VIG); maine o sa spuneti ca de fapt Buzoianu l-a dat afara pe Toma de la Omniasig…cand scrieti articolesi la comanda macar incercati sa fiti logici, din minim respect pentru cei care mai citesc inca ziarul, ca nu toti sunt redusi mintal.

  2. Nu credeti cumva ca se impune totusi demisia acestui individ care se tine cu ghearele de acel scaun?Parlamentule, ne auzi?

  3. Referitor la articolul precedent: monsieur MUSAT de la City Insurance sa ne lase. Toata „piata” stie ca a fost protejatul Tonceascai si ulterior al lui Buzoianu; iar acum, cand se schimba „puterea” la CSA se da persecutat. Daca Buzoianu vroia sa il spulbere ar fi facut-o: avea suficiente motive.
    Poate ne spune domnul Musat, cand incalca legea la ordinele mai marilor din CSA, tot persecutat era?! Iar acum spune ca nu stie nimic de contractele cu firma HEEP MEDIA ?! Sa fim seriosi !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger