AcasăNewsCum au fost surprinse doua femei in toaleta McDonald's! Una din ele...

Cum au fost surprinse doua femei in toaleta McDonald’s! Una din ele – injunghiata de clientii furiosi!

Clientii unui fast-food McDonald’s din Philadelphia au luat-o razna cand au descoperit ce faceau doua femei in toaleta restaurantului, in urma altercatiei dintre acestea una dintre tinere fiind injunghiata.

Angajatii unui local McDonald’s din Philadelphia au ramas stupefiati, joi seara, cand au inceput sa auda niste zgomote ciudate venind dinspre toaleta femeilor. Cand si-au dat seama ca doua cliente intretineau relatii sexuale acolo, oamenii au sunat imediat la politie, noteaza csalocal.com. Managerul le-a cerut tinerelor sa paraseasca localul.

Mike Chitwood, purtatorul de cuvant al Politiei a declarat ca magerul McDonald’s a gasit: „Doua  femei care intretineau relatii sexuale de o anumita natura, in toaleta”.

De aici lucrurile au luat o turnura neasteptata.  Ceilalti clienti, care luau masa in local, au inceput o confruntare verbala cu tinerele care si-au facut de cap chiar in restaurant. “A fost o altercatie verbala intre cele doua femei si alti sapte clienti – femei si barbati”, a mai povestit Mike. In haosul creat, una dintre fetele care au fost surprinse in ipostaze indecente in toaleta localului a fost injunghiata.

Tanara a fost transportata la spital si se afla in afara oricarui pericol, insa politistii nu au reusit sa-l identifice pe atacator, asa ca nimeni nu a fost arestat.

author avatar
Alina Costache
1.174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger