AcasăNewsCum au devenit Dinu Patriciu si Ducu Bertzi proprietari ai unui studio...

Cum au devenit Dinu Patriciu si Ducu Bertzi proprietari ai unui studio de videochat!

Ce au in comun afaceristul Dinu Patriciu si cantaretul de muzica folk Ducu Bertzi? Aparent nimic, ci doar un scandal in care cei doi au aparut ca proprietari ai unui studio de videochat.

Ducu Bertzi s-a trezit implicat, fara voia lui, intr-un scandal electronic urias, in care numele sau si al lui Dinu Patriciu apar trecute in dreptul proprietarilor pe site-ul livequeens.ro, un cunoscut site-studio de videochat, potrivit wowbiz.ro. Artistul acuza un furt grav de identitate si intentioneaza sa mearga la politie, pentru reclamatii.

Totul a pornit de la faptul ca, pe site-ul de videochat apar, in partea de jos, la capitolul „drepturi rezervate”, numele Bertzi si Patriciu.

„Efectiv nu-mi vine sa cred, va spun sincer! Ma uit la capturile cu pricina si ma crucesc! Este incredibil! In viata mea n-am avut de-a face cu asa ceva si nu cred ca domnul Patriciu s-ar preta la asemenea lucruri! Va multumesc mult de tot ca m-ati anuntat, maine, la prima ora, voi demara procedurile legale pentru rezolvarea situatiei, cu politie, cu tot! Este grav, e vorba de furt de identitate si nu stiu cum de s-au gandit tocmai la mine si la domnul Patriciu!”,  a declarat Ducu Bertzi pentru sursa citata.

author avatar
Andra Nesu
520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger