AcasăNewsCum au ajuns eolienele lui Gica Popescu pe mana unui traficant de...

Cum au ajuns eolienele lui Gica Popescu pe mana unui traficant de masini

Gica Popescu

Dupa un debut fulminant in afaceri, fostul capitan al Nationalei se confrunta de ceva vreme cu mari probleme financiare. Aflat intr-o criza de lichiditati, Gica Popescu a ajuns sa fie haituit de creditori prin tribunale, situatie dezvaluita in exclusivitate de catre reporterii de investigatii ai „National”.

Cum sa nu iei atunci  in calcul ca ultimele gaselnite manageriale ale omului de afaceri Gica Popescu  ar putea avea legatura cu acest asalt al partenerilor carora are sa le dea bani?  Conform surselor noastre, el a instrainat doua dintre firmele care activau in domeniul parcurilor eoliene unor societati din Cipru.  Iar de curand, la o alta firma a numit administrator un personaj din lumea interlopa.

Paradis fiscal

Impresionati de numele fostei glorii a fotbalului mondial, unii creditori tot accepta amanarile de plati. Altii s-au adresat insa Justitiei. Mai ales dupa ce au aflat din gura lui Gica Popescu ca nu le poate da datoriile pentru ca a trebuit sa-si plateasca ratele la elicopterul achizitionat in leasing. Numai ca, avocatii acestora au avut surpriza sa constate ca, de exemplu, societatile comerciale Energie Investments Group sau  Intrarom ar fi  fost instrainate catre firme din paradisul fiscal cipriot. Iar in urma demersurilor neoficiale facute, reprezentantii creditorilor banuiesc faptul ca printre actionarii cumparatorilor s-ar putea numara nimeni altul decat acelasi Gica Popescu !!!

Condamnat la 13 ani

O alta masura manageriala cel putin ciudata este aceea a numirii la carma unei alte firme, specializate in afacerile cu eoliene, a unui traficant de masini de lux condamnat la 13 ani de inchisoare pentru inmatricularea ilegala a 26 de limuzine furate din Occident! Marius Stelian Cucolas a trecut prin celebrele penitenciare Botosani, Jilava si Poarta Alba, a fost eliberat dupa sase ani pentru buna purtare si cu putina vreme in urma a fost numit de Gica Popescu administrator cu puteri depline la firma sa, SC Energie Logistic Project 2009 SRL.

author avatar
Catalin Tache
2.155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger