AcasăNewsCum arata „fetele” din primul bordel de papusi

Cum arata „fetele” din primul bordel de papusi

Papusile vin intr-o varietate mare de culori ale pielii, dimensiuni ale sanilor si soldurilor, precum si de inaltime

In fapt este ca un fel de magazin unde omul poate incerca obiectul pe care vrea sa-l cumpere. Responsabilul magazinului-bordel spune ca barbatii care ii calca pragul nu sunt deloc suparati daca papusa aleasa a mai fost folosita si de altii.

Papusile vin intr o varietate mare de culori ale pielii dimensiuni ale sanilor si soldurilor precum si de inaltime

100 de lire, atat se plateste pentru a ramane singur cu modelul ales pret de o ora. Daca esti multumit de „partenera”, iti poti lua o piesa asemanatoare cu „numai” 2.000 de lire. Magazinul-bordel este deschis chiar de compania care produce papusile, Livedoll. Culmea, spune Graham, responsabilul bordelului, „avem si clienti femei care doresc sa le faca cadou sotilor astfel de modele pentru a-i impiedica sa le insele”. Bineinteles, o asemenea papusa poate fi modelata precum iubita ta din liceu, precum o cantareata sau o vedeta de cinema, sau precum vecina ta de care esti indragostit de ani buni. „Exista si barbati care ne cer sa le incerce 24 de ore. Altii isi cumpara o papusa si sfarsesc prin a se casatori cu ea. In viitorul foarte apropiat vom crea o linie alcatuita din papusi care sunt copii fidele ale unor celebritati cunoscute in toata lumea”, mai spune Graham. De asemenea, au inceput sa primesca si papusi-barbat a caror barbatie este alcatuita dintr-un penis bionic foarte realist creat. Acest nou tip de model are deja o cerere in crestere si face furori printre doamne.

author avatar
Catalin Dumitrescu
794 afisari

1 COMENTARIU

  1. Decat sa fti papusi mai bine o fti pe robotica Sofia ca si asa isi doreste copii asta daca nu curenteaza. Toti liberalii isi doresc papusi ca Udrea eu sunt singurul care imi doresc papusea tanti Tatoiu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger