AcasăNewsCum arata cea mai paroasa fata din lume! VIDEO

Cum arata cea mai paroasa fata din lume! VIDEO

O fata in varsta de 11 ani a fost declarata cea mai paroasa persoana din lume. Un reportaj arata cum isi traieste ea viata si cum este tratata de comunitate.

O thailandeza in varsta de 11 ani, Supatra Sasuphan, este fata cea mai paroasa din lume. Ea sufera de un sindrom rar, Ambras, care se mai intalneste doar la 50 de persoane din lume, informeaza Huffington Post. Sindromul Ambras determina cresterea parului pe fata si pe gat.

Cu toate ca fata arata neobisnuit, cei din jurul sau nu se feresc sa comunice cu ea si o trateaza ca pe o persoana obisnuita. Copiii au ras de ea cand s-a dus prima data la scoala, dar asta nu a determinat-o sa-si urmeze visul si sa le arate colegilor si profesorilor de ce este in stare.

„Este o eleva foarte, foarte buna. Este si foarte fericita”, a precizat profesorul fetei. Supatra a sustinut ca vrea sa devina doctor atunci cand va fi mare pentru a ajuta persoanele bolnave. „Asa arat eu, nici macar nu ma gandesc la lucrul acesta”, a declarat Supatra pentru MSNBC. [youtube]nqgvX_VxSnA#![/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
1.624 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger