AcasăNewsCum arata balul debutantelor in inalta societate moscovita

Cum arata balul debutantelor in inalta societate moscovita

Dupa decenii intregi de „egalitate rosie”, capitalismul postsovietic a creat un nou fel de inalta societate ruseasca, parte mostenitoare a liderilor comunisti, bazata pe noi averi si influente.

Frumoasele Rusiei au o viață de poveste

Si uite asa, au reaparut balurile debutantelor, evenimente selecte unde tinerele doamne din inalta societate ruseasca sunt „introduse in societate”.

Alexandra Zhulina fiica marilor patinatori Alexander Zhulin şi Tatyana Navka

Un asemenea bal s-a petrecut, luni seara, la Moscova sub o titulatura de prestigiu universal: „Tatler Debutante Ball”. Locul a fost intesat de doamne si domnite, mai toate provenind din familii faimoase, sau tinere vlastare ale potentatilor zilei. Diamante, perle si blanuri foarte scumpe au dovedit importanta pe care noua inalta societate moscovita o acorda unor astfel de baluri. Ca sa nu mai spunem ca masina preferata a evenimentului a fost Bentley-ul pentru ca nimic sub acesta nu a fost vazut aducand invitati la bal. Printre domnitele prezente s-au remarcat balerina Eleonora Sevenard, de 19 ani, membra a baletului Balsoi, si nepoata Mathildei Kschessinska, fosta amanta secreta a Tarului Nicolae al II-lea sau Alexandra Novak, fiica ministrului rus al Energiei, Alexander Novak.

Alexandra Novak<br >fiica ministrului<br >rus al Energiei

Desigur, nu au fost trecute cu vederea nici Pelageya Basmanova, nepoata poetului ruso-american  Iosif Brodsky, Alexandra Zhulina, de 17 ani, fiica marilor patinatori Alexander Zhulin si,  Tatyana Navka, si nici cei doi copii ai purtatorului de cuvant al presedintelui Putin, Dmitry Peskov: Yelizaveta si Mik Peskov.

Pelageya<br >Basmanova<br >nepoata poetului<br >ruso american<br >Iosif Brodsky
Eleonora<br >Sevenard<br >balerină
author avatar
Catalin Dumitrescu
974 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger