AcasăNewsCum arată „apartamentul-buncăr”, fără ferestre, scos la vânzare cu 47.000 de euro,...

Cum arată „apartamentul-buncăr”, fără ferestre, scos la vânzare cu 47.000 de euro, la Cluj – FOTO

Cum arată „apartamentul-buncăr”, fără ferestre, scos la vânzare cu 47.000 de euro, la Cluj - FOTO

Un apartament de 47 de metri pătrați fără ferestre este scos la vânzare în Cluj-Napoca cu 47.000 de euro.

Apartamentul a fost amenajat în parcările de la nivelul -2, motiv pentru care proprietarul vrea doar cash pe el.

Apartamentul se vinde doar cu cash

Pentru că nu are fereste, ventilatia este făcută doar prin casa scării sau prin parcare.

„Se oferă spre vânzare un apartament cu două camere de 47 mp, mobilat și utilat la demisolul unui bloc în zona Piata 1 Mai. Compartimentarea este semidecomandată dispusă astfel: living cu bucătarie open-space, nișă pentru depozitare, dormitor, baie. Încălzirea se face cu centrală proprie pe gaz. Este aproape de mijloacele de transport in comun si magazine”, sună anunțul agenției imobiliare din Cluj-Napoca, care se ocupă de vânzare.

Imobilul este racordat la toate utilitățile: apă, canalizare, gaz și electricitate. Vecinii sunt însă revoltați, deoarece centrala termică a fost instalată într-un spațiu fără ferestre, existând pericolul real al unei explozii.

Nu are ferestre, dar are centrală termică

Legea prevede clar că pentru a putea monta o centrală termică este nevoie de o suprafață vitrată, care să cedeze în cazul unei explozii. În cazul în care nu există un geam, nu se poate monta o centrală termică, deoarece în cazul unei explozii suflul ar putea distruge întreaga clădire.

Proprietarul a declarat pe propria răspundere că lucrările s-au făcut în anul 2018, iar acum totul s-a prescris, așa că a scăpat și de amendă, potrivit stiridecluj.ro.

În realitate, apartamentul este o boxă a parcării, acuză vecinii. Chiar și în aceste condiții, prețul cu care a fost scos la vânzare este de 47.000 de euro. Un al doilea apartament, de 32 de metri pătrați, se vinde cu 30.000 de euro.

author avatar
Andreea Vlad
389 afisari

3 COMENTARII

  1. Va avea fereastra acolo unde nu este durere nici întristare, … loc de lumina ,in loc de verdeata. Mai greu cu dezgripatul de 7 ani…

  2. La Cluj se fac tot felul de „experimente” imobiliare, cu tot felul de ciudățenii de „oferte” de locuințe. Aveam o părere mai bună despre acest oraș.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger