AcasăCum arata acum Ruddy Rodriguez, actrita din telenovela "Mala Mujer" care facea...

Cum arata acum Ruddy Rodriguez, actrita din telenovela „Mala Mujer” care facea furori in anii ’90 (FOTO/VIDEO)

In "Mala mujer" - productie 1991

Ajunsa la varsta de 46 de ani, fosta Miss Venezuela 1985, Ruddy Rosario Rodriguez de Lucia n-a renuntat la telenovele.

 

In "Mala mujer" - productie 1991

De altfel, de la serialul de mare succes „Mala Mujer”, care s-a filmat in 1991, in Peru, si care a facut furori inclusiv in Romania, apetisanta bruneta din Anaco a mai colaborat in alte 20 de productii, ultima fiind o telenovela columbiana, aparuta in 2011, „Amor de Carnaval”.

In plus, Ruddy a jucat in 9 lungmetraje, ultimul („La casa del fin de los tiempos” – regia  Alejandro Hidalgo) urmand sa apara pe marile ecrane in vara lui 2013.

Interesant este Rodruguez va trebui sa joace in acest film rolul unei femei de 75 de ani, asta insemnand o trasformare fizica importanta.


Ruddy Rodriguez s-a nascut in 1967, in Anaco – Venezuela, dintr-un tata venezuelean (Pedro Jose Rodriguez) si o mama italianca (Rita de Lucia). Are o frate (Romano) si o sora (Rina).

Este actrita, model, cantareata si chiar producatoare de filme. De curand s-a lansat si in afaceri, detinand in Caracas un centru spa.

Impreuna cu sotul ei, Juan Rafael Restrepo

In septembrie 2011, superba actrita venezueleana s-a maritat cu un toreador, Juan Rafael Restrepo. In ultimii ani, s-a zvonit ca ar avea cu relatie cu presedintele Hugo Chavez, decedat saptamana trecuta, insa actrita a dezmintit categoric.

 

[youtube]vMU8XmSTWvE[/youtube]

[youtube]wb4zN3r2Pk8[/youtube]

author avatar
Flavius Dobrescu