AcasăNewsCum ar fi fost ucis afaceristul Adrian Krainer. Un martor din dosar...

Cum ar fi fost ucis afaceristul Adrian Krainer. Un martor din dosar a dezvăluit cine e „călăul”

sursa foto: stiripesurse.ro

Anchetatorii continuă să afle detalii despre cum a murit omul de afaceri Adrian Krainer. Un martor din dosar ar fi spus că bărbatul a fost ucis de Laurențiu Ghiță, suspectul capturat și extrădat la finele anului trecut din Scoția.

Laurențiu Ghiță, spune martorul, ar fi vrut doar să-l adoarmă pe Adrian Kreiner, pentru că opunea rezistență.

Conflictul fizic a degenerat

Laurențiu Ghiță, 35 de ani, principalul suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner, este acuzat de omor calificat și două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Probele de la dosar indică însă că el ar fi cel care l-a ucis pe Adrian Kreiner.

„Laurențiu a arătat cum a strâns victima de gât, prinzând-o cu gâtul între braț și trunchi, afirmând că doar a încercat să îi dea somn, pentru că victima opunea rezistență”, se arată în declarația din dosar, conform Antena 3.

„Laurențiu manifesta o puternică stare de regret, întrucât era foarte credincios și nu-l interesa neapărat răspunderea penală cu privire la fapta sa, ci răspunderea în fața lui Dumnezeu, întrucât fapta aceasta nu se poate ierta. Laurențiu era dărâmat, nici nu se putea orienta în spațiu”, se mai arată în declarația de la dosar.

Au furat ceasuri scumpe

Cei trei suspecți erau în posesia a 16 ceasuri, pe care unul dintre ei, Costin Zuleam, le îngropase imediat după jaf. Cel mai scump dintre ele valora între 40.000 și 120.000 euro.

Unul dintre martori le-a detaliat anchetatorilor că Costin Zuleam a fost creierul atacului. El primise pontul de la un prieten care ar fi spus că Adrian Kreiner are sume mari de bani în casă.

Pe de altă parte, afirmă surse judiciare citate de Gândul, Laurențiu Ghiță susține că este nevinovat, că nu a participat efectiv la jaf și la crimă, fiind doar șoferul celorlalți suspecți.

Ghiță a mai susținut că s-ar fi învoit doar să-i ducă pe ceilalți suspecți la Sibiu și să-i aștepte cu mașina pentru a-i ajuta să fugă, dar că nu a intrat în casă și nici nu și-a imaginat că va urma o crimă.

Acesta ar mai fi adăugat și că este cetățean britanic și că nu era obligat să se lase adus în România, însă a vrut să stea de vorbă cu autoritățile de la Sibiu pentru a lămuri lucrurile.

author avatar
Andrei Ștefan
925 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce scenariu de Arahat au făcut cei de la interne!…Mai lipsea sergiu nicolaescu și gata filmul …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger