AcasăNewsCum a vrut sa-i faca primarul din Navodari pe procurorii DNA

Cum a vrut sa-i faca primarul din Navodari pe procurorii DNA

Nicolae Matei, primarul din Navodari, retinut ieri de DNA, a incearcat sa-si creeze alibiul perfect pentru a scapa de acuzatia de dare de mita. Astfel, in ziua in care aghiotantii sai ii cumparau libertatea cu doua terenuri, primarul pescuia in Insulele Galapagos, inconjurat de 15 prieteni.

Primarul Nicolae Matei s-a relaxat in Insulele Galapagos, alaturi de 15 tovarasi de distractie

Primarul din Navodari este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ca in perioada iunie-octombrie i-a solicitat unui comisar sa-i ofere protectie in anchetele penale care-l vizau si sa intervina in aceste dosare, pe care le Nicolae Matei le considera abuzive. In schimb, ofiterului de politie i s-a promis o recompensa, astfel incat, pe 25 octombrie, anchetatorul care l-a denuntat pe primar a primit doua loturi de teren situate in Navodari.

Desi tranzactia s-a facut prin intermediari, prin simularea unor vanzari, procurorii l-au retinut ieri pe Matei, pentru dare de mita.

Alibi aproape perfect

Edilul a postat pe Facebook locurile prin care a trecut, ca sa demonstreze ca nu e in tara

„National” a descoperit ca, exact in ziua in care comisarul incasa mita, pentru a-l prinde pe pe primar, Nicolae Matei se afla tocmai in America de Sud.

Incercand sa-si creeze alibiul perfect, primarul a mers intr-o vacanta exotica de doua saptamani, impreuna cu 15 prieteni, in Ecuador. Departe de combinatiile din tara, Nicolae Matei s-a plimbat prin Quito, a vizitat obiectivele turistice, s-a bonzat si a iesit la pescuit, alaturi de tovarasii sai. El s-a cazat la hotelul Finch Bay din Insulele Galapagos si a postat pe Facebook locurile prin care a trecut, incercand, parca, sa demonstreze ca este plecat din tara. El a revenit in tara in urma cu doua saptamani, dupa ce comisarul a semnat actele de „cumparare” a terenurilor.

author avatar
Narcis Voica
754 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger