AcasăNewsCum a schimbat George Simion borna de la Piatra Secuiului după ce...

Cum a schimbat George Simion borna de la Piatra Secuiului după ce preşedinta Ungariei s-a pozat acolo (FOTO)

Novak Katalin este peste tot...

George Simion a contestat îndelung prezenţa președintei Ungariei Katalin Novak la borna de la Piatra Secuiului, vârful de la altitudinea de 1.130 de metri, de la Rimetea, județul Alba.

De ce? Pentru că respectiva piatră era vopsită în culorile Ungariei şi, prin atitudinea ei, şeful de stat maghiar ar fi provocat.

Simion a vopsit borna în tricolor?

Gestul lui Novak a stârnit multă nemulțumire, iar George Simion a rezolvat în stilu-i propriu cazul. Liderul AUR a publicat o fotografie cu aceeași bornă, dar vopsită în culorile drapelului românesc.

”Problemă rezolvată!”, a fost mesajul care însoțește fotografia în care borna este vopsită în roșu, galben și albastru și are și drapelul tricolor legat de ea.

Piatra Secuiului este o destinaţie turistică foarte cunoscută, bornele de pe culmea montană fiind de zeci de ani în centrul unei dispute între români şi maghiari. Sunt vopsite periodic, fie în culorile naţionale ale României, fie în cele ale Ungariei.

author avatar
Andrei Ștefan
1.746 afisari

12 COMENTARII

  1. toti sunt o apa si un pamant. orice diviziune vine de la diavol. rromania e o inventie papistasa asa cum este ungarria. intelege fiecare cat poate.

    vae victis!

  2. cea mai mare nemultumire a avut-o pesedistul milog calin mateies ( imi este scarba sa-i pronunt numele si ca sint conational cu aceasta sluga ) care de nervos ce era i-a oferit flori unguroaicei care l-a umilit , huuuuuuo milogule !

  3. Ca sa inteleaga toti ce e scris de demult ca daca voi veti tacea pietrele vor vorbi !! Dulapurile nu vorbesc ca altfel aveam la cotroceni!!

  4. Nu mai exista SECUI in Romania de azi, conform ultimului recensamant NUMAI 532 cetateni care au preferat sa se declare secui in loc de maghiari in 2002. In istorie TOTI SECUII au fost asimilati de maghiari. Astfel declarati maghiari in loc de secui in 2011.: judet. Covasna 164.158
    judet. Harghita 276.038
    judet. Mures 228.275
    Ca religie SECUII sunt : Biserica Romano-Catolica, Biserica Reformata, Biserica Unitariana si Biserica Evanghelica- Lutherana.
    ASIMILAREA secuilor de catre unguri a fost atat de PERVERSA incat azi ei aproape NU MAI EXISTA in Romania ca etnie conlocuitoare. Iar daca NU mai exista SECUI in Romania, nu mai are rost sa-i MENTIONAM nicaieri . (BOZGORI !!).

  5. Bravo.Simioane.Cocotatul mucles,ca el nu e depe aici. El e doar in trecere,si nici nu a fost enformat. Si nici nu vrea sa cheltuiasca in plus,trebuie sa avem grije cat cheltuim…pe ce cheltuim…2,5% din PIB pe arme…Sursa de finantare a fost identificata,ca deacolo ” ne iese,da’noua ce ne iese ” ? Mai putin cei 4 lei/zi pt. fraierii care platesc taxe si impozite,si mananca la regim redus o data pe zi.

  6. cred ca e un bozgor la acest ziar ptr ca nu lasa sa treaca decat ce da la ei bine.Sictir ziar si ziaristi de…! Va lipseste ceea ce nu ati avut niciodata! Va zic bine?

  7. cand v-o baga ciolacu impozite la posterior sa vedeti ce votati cu bozgorii de la udmr si faceti coada la pasapoarte!

    • La asta se rezuma nationalitatea ta?La niste bani?????Da-i bataie ianosh,Nadlacul e pe autostrada,ajungi repede!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger