AcasăNewsCum a reuşit un jandarm să rămână în sistem, după ce a...

Cum a reuşit un jandarm să rămână în sistem, după ce a fost prins de poliţişti băut la volan

(sursa foto: Facebook/Jandarmeria Arad)

A fost unul dintre cele mai dezastruoase „furturi ale miresei” din istorie. Un jandarm din Alba, care a participat la celebra datină de la o nuntă, a fost prins de poliţişti băut la volan.

Utilizându-se aparatul alcootest, s-a procedat la testarea inculpatului, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A băut câteva pahare de vin

Cazul jandarmului a fost preluat de Tribunalul Militar. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de un an şi trei luni de închisoare şi obligat la 30 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Dar marea reuşită este că va rămâne în MAI. În urma unui acord cu judecătorul. Jandarmul a semnat o înţelegere de recunoaştere a vinovăţiei, ceea ce-i permite să rămână în sistemul militar.

Cum a fost prins băut?

Jandarmul a arătat că în data de 18.09.2022, a fost la un eveniment, respectiv o nuntă la o rudă mai îndepărtată. La evenimentul respectiv a consumat băuturi alcoolice, câteva pahare de vin, fără a mai reţine exact câte anume, iar în jurul orelor 00:40 mireasa l-a rugat să o ducă la un alt local, aflat la aproximativ 50 m, peste o vale de locaţia respectivă, fiind vorba de o tradiţie numită „furatul miresei”.

Întrucât afară ploua foarte tare, a luat autoturismul personal şi s-au deplasat pe str. Meseriaşilor din Aiud, moment în care a fost oprit de organele de poliţie. A luat la cunoştinţă de rezultatului buletinului de analiză toxicologică pe care a arătat că nu-l contestă.

author avatar
Andrei Ștefan
594 afisari

2 COMENTARII

  1. PAI ASA ESTE….UNII SE PISHA PE REGULI..EU DE PASTE PENTRU DOUA PAHARE DE VIN AM LUAT AUTOBUZUL….

    • Date-n p ula mea. Era ora 4 dimineata, a mers 50 de metri cu masina, alcolemia 0,52 si a luat 1 an de puscarie. Cati ani trebuie sa ia unu’ impuscat de beat si bine alimentat cu prafuri? 1 luna cu suspendare?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger